Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena sa vyliečila z koronavírusu. Ľuďom odkazuje toto

reklama:
Žena sa vyliečila z koronavírusu. Ľuďom odkazuje toto

Tisíce ľudí po celom svete bolo nakazených koronavírusom a je viac než pravdepodobné, že čísla ešte porastú. Zatiaľ čo u jednej skupiny pacientov sa prejavuje normálna chrípka, druhá skupina chorých má vážne problémy s dýchaním.

K nákaze vážnym ochorením sa vyjadrila aj žena, ktorá mala šťastie a vyliečila sa. Američanka Elizabeth sa koronavírusom nakazila na malej rodinnej oslave. Nikto z prítomných nekašľal, nekýchal ani nemal teplotu.

Nakoniec boli testy na ochorenie pozitívne takmer u polovice. "V médiách vám neustále hovoria, aby ste si umývali ruky a vyhýbali sa chorým. To som tiež urobila a napriek tomu som to chytila. Jediný spôsob, ako vírus nechytiť je, zostať doma a nestretávať sa s inými ľuďmi" vysvetlila na sociálnej sieti.

Mladá žena začala mať bolesti hlavy, vysoké horúčky, bolesti svalov i kĺbov. Chorá bola približne 10 až 16 dní. Liečila sa v domácej karanténe, pričom užívala voľnopredajné lieky na chrípku. Elizabeth však upozornila, že zatiaľ čo u nej bol priebeh choroby bez problémov, u niekoho iného môže prísť úplne iný scenár. Preto je nutné vytrvať a zostať doma!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. marca 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.