Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

34-ročná žena sa vyliečila z koronavírus: Ľuďom odkazuje len jediné

reklama:
34 ročná žena sa vyliečila z koronavírus: Ľuďom odkazuje len jediné

34-ročná žena sa vyliečila z koronavírus: Ľuďom odkazuje len jediné

Tisíce ľudí po celom svete bolo infikované koronavírus a je viac než pravdepodobné, že čísla ešte porastú. Zatiaľ čo u jednej skupiny pacientov sa prejavuje normálne chrípka, druhá skupina chorých má vážne problémy s dýchaním …

VIAC K TÉME KORONAVÍRUS TU

K nákaze vážnym ochorením sa vyjadrila aj žena, ktorá mala šťastie a vyliečila sa. Američanka Elizabeth sa koronavírus nakazila pred pár týždňami na malej rodinnej oslave. Nikto z prítomných nekašle, nekýchal ani nemal teplotu.

Britskí vedci skúmali nový kmeň koronavírusu: Desivé zistenie

Nakoniec boli testy na ochorenia pozitívny takmer u polovice. ,, V médiách vám neustále hovoria, aby ste si umývali ruky a vyhýbali sa chorým. To som tiež urobila a napriek tomu som to chytila. Jediný spôsob, ako vírus nechytiť je, zostať doma a nestretávať sa s inými ľuďmi, „na úvod vysvetlila na sociálnej sieti.

Slovenský jasnovidec predpovedal, kedy skončí pandémie, odhaľte jeho proroctvo

37-ročná žena začala mať bolesti hlavy, vysoké horúčky, bolesti svalov i kĺbov. Chorá bola približne 10 až 16 dní. Liečila sa v domácej karanténe, pričom užívala voľne predajné lieky na chrípku. Elizabeth však upozornila, že kým u nej bol priebeh choroby bez problémov, u niekoho iného môže prísť úplne iný scenár. Preto je nutné vytrvať a zostať doma! …

VIAC K TÉME KORONAVÍRUS TU

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. decembra 2020Zdroj facebook

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.