Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

4 roky sa márne snažili o dieťa. Potom zistili, čo robili celý čas za chybu

reklama:
4 roky sa márne snažili o dieťa. Potom zistili, čo robili celý čas za chybu

Mať dieťa, to je dnes brané ako súčasť života. Práve vďaka dieťaťu môžu vznikať plnohodnotné rodiny. A práve snahou mať dieťa začína i náš príbeh. Hlavnú úlohu v ňom má muž starý 24 rokov a jeho o dva roky mladšia partnerka. Aj tí sa rozhodli, že dieťa začnú. O dieťa sa snažili pomerne dlho bez úspechu. Nie týždne alebo mesiace. Ich snaha bola podstatne dlhšia. Všetko trvalo celé 4 roky, počas ktorých obaja postupne strácali nádej na to, že sa to podarí.

Návšteva lekára bola nevyhnutná

Ako to už v daných situáciách býva, začínajú sa objavovať rôzne pochybnosti. A to hlavne v súvislosti s tým, či nie je jeden z partnerov neplodný. Vďaka modernej medicíne dnes nie je problém zistiť tento stav celkom jednoducho a tiež s istotou vysokej presnosti. A tak sa mladý pár odhodlal k tomu, že navštívia lekára. A celkom pochopiteľne očakávali, že jeden z nich je neplodný a preto dieťa nemôžu mať. Lekár ale zistiť niečo celkom iné.

Odhalenie veľkej chyby

Lekár konštatoval, že neplodnosť nie je tou príčinou, ktorá bráni tomu, aby mal daný pár dieťa. Na jednej strane to pre nich bola kladná správa, keďže zo zdravotného hľadiska sú úplne v poriadku a tak tu šanca na počatie dieťaťa stále je. Svojmu lekárovi samozrejme vyložili aj svoje problémy, ktoré sa týkajú faktu, že sa o dieťa snažia už 4 roky a stále žena nemôže otehotnieť. Skúsený lekár potom odhalil, akú robia chybu, ktorá je hlavným problémom. Potom by počatie dieťaťa nemalo byť absolútne žiadnym problémom.

Problém súvisel so ženou

Pri vyšetrení sa ukázalo, že onen hlavný problém súvisí s jednou celkom nečakanou vecou. A to takou, že žena je stále ešte panna. Lekár začal premýšľať o tom, či sa semeno partnera môže cez panenskú blanu dostať na svoje miesto a či nie je problém práve v tomto. Začal pátrať po podrobnostiach a zistil, že problém nie je ani v neplodnosti ženy, ani v partnerových spermiách. Problém je skutočne v tom, že tie sa nemôžu dostať na to správne miesto. A ako sa neskôr ukázalo, nebol to ani problém toho, že je žena panna. Čo bolo dôvodom a chybou?

Zlá technika sexu

Lekár už začínal byť v podstate bezradný, pretože sa za dobu svojej praxe nikdy nestretol s podobným prípadom. A tak pochopiteľne začal viac pátrať po podrobnostiach vzájomného sexuálneho styku. Aj keď boli takéto otázky všetkým pomerne trápne, nakoniec sa ukázalo, že boli nevyhnutné. Lekár totiž konečne odhalil, čo bolo dôvodom, prečo žena nemohla po dlhých štyroch rokoch otehotnieť. Jednoducho povedané bol problém v zlej technike sexu. Čo robil tento pár za chybu?

Len análny sex

Akú chybu mladý pár robil? Prekvapený z toho bol samotný doktor a neskôr aj verejnosť, keď došlo k zverejnenie prípadu v lekárskych novinách. Onen pár prevádzkoval sex, ale výhradne len ten análny. Tým je teda jasný dôvod spojený s tým, prečo sa partnerovi spermie nemohli dostať na to správne miesto. Skúsený lekár mladému páru všetko vysvetlil, odporučil im sexuológa a poprial veľa šťastia.

Sex bol príjemnejší

Po prečítaní niekoľkých publikácií mladý pár pochopil všetko o svojej sexualite a tiež o počatie detí. Podľa vyjadrenia lekára nielen počas niekoľkých týždňov počali, ale tiež si prestali sťažovať na bolestivosť styku, ktorá bola s tým análnym spojená. Sex už tak nebol len dôvodom pre počatie, ale bol aj dôvodom potešenia.

Nejde o výnimočný prípad

Stretnúť sa dá s mnohými kultúrami a s mnohými oblasťami, kde je sex stále veľké tabu a je celkom pochopiteľné, že mladí ľudia nemajú kde získať skúsenosti. Akonáhle sa tak ocitnú sami vo svojom živote, nemusí byť nič výnimočné, že začnú robiť chyby. A práve osveta lekárov im môže pomôcť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.