Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

44 ročný muž má 78 detí s rôznymi ženami. Čoskoro bude otcom ďalších 13

reklama:
44 ročný muž má 78 detí s rôznymi ženami. Čoskoro bude otcom ďalších 13

Ari Nagel sa stal otcom 78 detí s mnohými rôznymi ženami. Patrí k najznámejším darcom spermií, ktorí sa doteraz spoliehali predovšetkým na „klasický“ spôsob oplodnenia. Zaujímavé je, že sa mu čoskoro narodí ďalších 13 detí. Pre metódu IVF sa rozhodne mnoho žien alebo manželských párov, ktoré z rôznych dôvodov nemôžu mať deti. Občas sa stane, že sa ním budúci otec stať nemôže, a tak je potrebné získať pomoc od niekoho iného.

Takým človekom je Američan Ari Nagel, ktorý sa prakticky profesionálne zaoberá oplodnením žien. Zaujímavé je, že so žiadnou formou odmeny nepočíta, a ako priznáva, stačí mu objatie alebo vďaka. Muž má teraz 44 rokov a pochádza z New Yorku. Kvôli pandémii COVID-19 a rôznym chorobám upustil od „klasického“ spôsobu života. „Mám veľkú radosť, že môžem byť otcom takého počtu detí. Niektoré z nich vídam každý deň, niektoré vôbec, všetko záleží na rodine." vysvetlil v televíznom programe.

V súčasnosti je s ním tehotných 13 žien, ktorým poskytol svoje spermie. „Asi tucet mojich detí bolo počatých staromódnym spôsobom. Na začiatku, keď som vlastne nepoznal žiadny iný spôsob, ako otehotnieť, tak som to robil, prezradil.” Ukazuje sa, že jeho špecifické povolanie môže priniesť mnoho ďalších výhod. Vysvetľuje, že jeho aktivity nie sú založené výhradne v Spojených štátoch, pretože neraz cestoval po svete za ženou, ktorá potrebovala jeho pomoc.

Väčšina žien a jeho detí žije v USA, ale nájdu sa aj výnimky. Muž popísal, že za posledný mesiac navštívil Afriku dvakrát. O mesiac skôr pri plnení svojich povinností stihol navštíviť Barbados a Gruzínsko a ešte skôr Rusko.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.