Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

5 krokov ku krásnej pokožke

reklama:
5 krokov ku krásnej pokožke

Zdravá a krásna pokožka nie je nedosažiteľná méta, ale ani nič samozrejmé. Aby ste sa ňou mohli pýšiť, musíte pre to aj niečo urobiť. Tu je 5 jednoduchých krokov, ktoré vám s tým pomôžu.

  1. Správna výživa a pitný režim

Správna výživa (alebo aj tá nesprávna) sa odzrkadlí nielen na vašej postave, kvalite vlasov a nechtov, ale aj na stave vašej pokožky. Rovnako je to aj s pitným režimom. Ak telu doprajete vyváženú stravu v primeranom objeme a dodržíte pitný režim, a to dlhodobo, odmenou vám bude pružná a krásna pokožka.

  1. Cvičte

Pravidelne zaraďte do svojich aktivít pohybovú aktivitu. Či už je to fitness, prechádzky, beh, joga alebo kruhový tréning, akýkoľvek šport vám prospeje, ak ho budete robiť pravidelne a s mierou. Výsledky budete vidieť už po niekoľkých týždňoch aj na vašej postave – bude pevnejšia a postupne sa začne krásne žensky tvarovať.

  1. Oddychujte

Dôležitý je nielen pohyb, ale aj oddych. V kolotoči každodenných povinností naň často zabúdame. Skúste na oddych myslieť viac a každý deň zaraďte do svojho kalendára aspoň polhodinku, ktorá bude iba vaša. Nájdite rovnováhu, ktorá prospeje nielen vášmu telu, ale aj mysli.

  1. Kvalitná kozmetika

Aby bola pokožka krásna, je potrebné z nej odstrániť odumreté čiastočky, vyživiť a hydratovať ju. To vie zabezpečiť prírodný kávový peeling MARK scrub. Zložený je z prírodných ingrediencií akými sú káva robusta, hnedý cukor, morská soľ, mandľový olej, kokosový olej a vitamín E.

Morská soľ a hnedý cukor zabezpečia odstránenie odumretých a suchých čiastočiek kože. Na jemno zomleté zrná kávy robusta pokožku jemne prekrvia. Mandľový olej a kokosový olej ju vyživia a hydratujú. Vitamín E, ktorý je silným antioxidantom, bude pokožku chrániť pred nepriazinivými vplyvmi počasia.

Ak si nájdete v sprche aspoň dvakrát do týždňa pár minút navyše a použijete kávový peeling MARK face and body, vaša pokožka bude hebká, vyživená, hydratovaná a krásne voňavá. Na výber máte päť rôznych aróm: originál (káva), kokos, čokoláda, pepermint a citrus. Môžete ich použiť na telo aj tvár. V prípade, ak je pokožka vašej tváre citlivá, použite kávový peeling MARK face scrub.

  1. Opaľovanie s mierou

Zlatistý otieň opálenia svedčí takmer každej z nás. Aby ste sa ňou mohli popíšiť aj vy, opaľujte sa s mierou. Nezabudnite na kvalitný opaľovací krém, dodržiavanie pitného režimu, kvalitné slnečné okuliare a klobúk. Myslite aj na to, že menej je niekedy viac a preto po pár minútach na priamom slnku radšej vyhľadajte tieň.

Na každé opaľovanie by ste sa mali vopred pripraviť. Zlatistý otieň opálenia sa dlhšie zachová na pokožke, ktorá je pravidelne prekrvená a zbavená odumretých čiastočiek. Pomôže vám s tým kávový peeling MARK face and body.

Cesta ku zdravej a krásnej pokožke nie je nekonečná, musíte však byť dôsledná a vytrvalá. Všetká tá námaha stojí za to. Navyše, starostlivosť o pokožku s MARK face and body je nielen účinná, ale aj zábavná. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži!

(Ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. mája 2017

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.