Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

5 úžasných vecí, ktoré môžete urobiť, keď sa vám narodí dieťatko

reklama:
5 úžasných vecí, ktoré môžete urobiť, keď sa vám narodí dieťatko

Pripravili sme pre vás 5 vecí, ktoré umocnia zážitok z narodenia. Oslavy vášho nového prírastku sa tak môžu zapísať do vašej pamäti silnejším dojmom. Kto by nechcel na takú krásnu vec spomínať čo najdlhšie?

Založiť rodinný fotoalbum

Jednou z najkrajších spomienok je určite fotografia. Pomocou nej si vybavíte to, čo vám utkvelo v pamäti, no krásna fotka ostane s vami po celý život a aj po ňom. Ešte aj vaši potomkovia si budú môcť tieto krásne spomienky pozrieť.

Ak máte takýto album, nezabudnite do neho po narodení vložiť prvú foto narodenej ratolesti. Každému dieťatku môžete založiť aj jeho vlastný album. Samozrejme, ideme ruka v ruke s novými technológiami. Takže ak chcete, môžete zložiť album aj v počítači. Nezabudnite si však tieto fotografie zálohovať. Tak sa vám nestratia.

Kúpiť knižku o prvých krôčikoch

Táto knižka je krásnym súhrnom prvých najdôležitejších vecí, ktoré dieťa zažije. Môžete si do nej dať odtlačky rúk, nožičiek, pramienok vlasov, fotky, výstrižky zo školských zošitov, básničky a podobné krásne veci. Stojí za to si takúto knihu založiť. Dostanete ju kúpiť už predpripravenú v kníhkupectvách, no kreatívne maminy si určite také niečo dokážu poriadiť aj samé.

Vyvesiť vlajku s nápisom: ,,Narodil sa nám Lukáško.“

Takéto niečo sme videli prvý krát len pred pár mesiacmi. Na činžiaku si hrdí rodičia vyvesili na balkón zástavu s týmto nápisom. Môže slúžiť aj pre pozvaných hostí na párty pre nové dieťatko v rodine aby vedeli do ktorého bytu majú prísť, ale samozrejme hlavne na to, aby všetci vedeli, že hrdí rodičia sa tešia novému prírastku.

To isté sa dá urobiť aj zapichnutím vlajky na okno auta alebo nalepením takejto milej nálepky na zadné sklo.

Založiť novú rodinnú tradíciu

Každé bábätko znamená novú situáciu v rodine. Každý je iný, niečim zaujímavý. Prečo ho teda neosláviť novou tradíciou? Určite stojí za to, aby ste si napríklad povedali, že odteraz budete každý večer tráviť rodinným rozhovorom aspoň na 15 minút. Prípadne, si urobte tradíciu rodinnej návštevy kina jeden krát do mesiaca. Niečo nové, pekné, čo vašu rodinku ešte viac zblíži.

Rodinný archív

Okrem fotiek sa dobre hodí aj video. Nie každý má takýto archív, no faktom je, že niekedy povie viac než len fotografia. Dnes má každý už aj mobilný telefón alebo fotoaparát s dobrým rozlíšením. Preto by nemalo byť problémom natočiť každú peknú chvíľku. Určite sa na to po pár rokoch radi znova pozriete. Aj vaše deti, keď už vyrastú, budú radi, že také niečo máte. Postupne môžete všetky filmy zoskupiť a urobiť prezentáciu v PC.

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. septembra 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.