Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

6 oteckov, ktorí vás svojimi trikmi zaručene pobavia

reklama:
6 oteckov, ktorí vás svojimi trikmi zaručene pobavia

Vo všeobecnosti platí, že otcovia sú väčší zabávači než matky. Nie len, že nemajú problém robiť si trestuhodnú srandu z vlastných detí, ale dokážu sa pri tom pobaviť aj na vlastný účet. Kreativita týchto oteckov vás rozhodne pobaví.

1. Žiadny mobil

Bradley Herbst pravidelne vezie svoju dcéru Sydney (14) do školy. Počas každej jazdy trávila čas na svojom mobile, čo sa jej otcovi nepáčilo. Použil preto dobre zaužívaný spôsob – vydieranie. Dal Sydney podmienku, že pokiaľ ju uvidí počas jazdy používať telefón, odprevadí ju do školy oblečený v kostýme. O tom, že to myslel skutočne vážne, sa mohla presvedčiť, keď ju odprevadil v kostýme roztlieskavačky, či dokonca aj v kostýme Elvisa. Otec sa k tomuto nápadu dostal aj vďaka dcériným sťažnostiam, aby ju neodprevádzal v tričku a šortkách, pretože to bolo podľa jej názoru veľmi „trápne“. Nuž Sydney, môžeš si za to sama.

facebook.com

2. Selfie imitátor

Chris Burr Martin bol veľmi znepokojený, keď sa na Facebooku objavili komentáre o „sexy selfie“ fotkách jeho dcéry Cassie. Chcel, aby s takýmto spôsobom predvádzania sa jeho dcéra okamžite skončila. Rozhodol sa to však spraviť neobyčajným spôsobom, aký si jeho dcéra dobre zapamätá. Dokonalo napodobnil jej selfie a na detailoch si dal naozaj záležať. Následne poslal dcére a jej komentujúcim priateľom odkaz: „Otec sa pozerá“. Cassie s priateľmi sa veľmi dobre zabávali a otcov nápad považovali za výborný. Zjavne sa to zapáčilo aj samotnému Chrisovi, pretože si vytvoril účet na Instagrame, kde paroduje aj ďalšie fotky svojej dcéry.

Instagram.com

3. Disney princezná

Každé dievča miluje módu. Ak je váš otec módny návrhár, ste ako v sne! Nephi Garcia pracoval ako módny návrhár 9 rokov. Keď mal ísť s rodinou na výlet do Disney World, jeho dcéra Lili prišla s neobyčajným želaním. Požiadala otca, aby jej pripravil kostým princeznej. Keď uvideli kostým ostatní ľudia, ostali ohúrení. Nephi tak rozbehol novú kariéru – navrhovanie kostýmov pre deti a dospelých podľa želania.

Instagram.com

Instagram.com

4. Hodina fyziky

Bradley Howard dostal nepríjemný telefonát od učiteľky svojho syna, ktorá sa sťažovala na jeho nepozornosť počas vyučovania. Otec preto synovi pohrozil, že ak dostane ďalší podobný telefonát, pôjde s ním do triedy a dohliadne na jeho snahu. Nakoľko sa telefonát zopakoval, otec sa nečakane zjavil v triede a po celý čas sedel vedľa syna. Takýto „trapas“ mladému naozaj nezávidíme. Jeho sestra následne zverejnila celý príbeh na sociálnej sieti Twitter.

Twitter.com

5. Kráska a zviera

Christopher Nelson musel kvôli pracovným povinnostiam odcestovať do Afganistanu. Nanešťastie sa však dátum zhodoval so slávnosťou jeho 5-ročnej dcérky, počas ktorej dievčatká tancujú so svojimi oteckami. S manželkou nevedeli zohnať žiadneho člena rodiny, ktorý by ho zastúpil. Christopher však prišiel s ohromným nápadom. Rozhodol sa najať človeka v kostýme zvieraťa, z rozprávky Kráska a zviera. Dcérka si tak užila tanec ako krásna princezná Bella.

Dopriatie priestoru

Jake White sa rozhodne nikdy nenudí, pretože je hrdým ockom 3-ročných trojičiek Xaviera, Jude a Stelly. Počas jazdy autom sa pravidelne na zadných sedadlách odohrávala súrodenecká bitka. Jake si povedal, že s tým musí niečo spraviť a prišiel so skvelým riešením. Rozhodol sa svojim deťom dopriať viac osobného priestoru, vytvorením bariér medzi ich sedadlami. Riešenie bolo účinné a žiadne bitky sa viac neodohrávali. Otec si tak konečne mohol vychutnať pokojnú cestu autom.

facebook.com

Titulná fotka: pinterest.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023Zdroj aplus.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.