Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

6 zdravých snackov na desiatu pre deti

reklama:
6 zdravých snackov na desiatu pre deti

Hoci sú prázdniny, deťom treba zabaliť desiatu aj v iných prípadoch Na výlety alebo k babke či keď idú do tábora. Jednoducho človek by už na to ani nemal fantáziu stále vymýšľať niečo nové, však? A tak sa v tomto videu dozviete, čo je tým chutným, čo môžete deťom zabaliť. Je to ľahké, rýchle a dobré.

Prvý recept- Proteínové guľôčky

Postup: Šálku ovsených vločiek, ½ šálky arašidového masla (alebo iného orechového), 1/3 šálky medu, ½ šálky ľanových semienok, 2/3 šálky sušeného kokosu, 1 čajová lyžička vanilkovej esencie, nastrúhanú čokoládu ( alebo čokoládové vločky. Použite kvalitnú horkú).

Všetko spolu zmiešame a vytvoríme guľôčky.

Druhý recept- Ovocie v jogurte

Postup: Drobné ovocie ako čučoriedky môžete napichnúť na drevenú špajdlu. Ostatné ovocie nakrájajte na plátky a obaľujte v celku v jogurte. Autor videa inšpiruje a hovorí, že použil kokosový a limetkový jogurt. Zamrazte.

Tretí recept- Sladké hrozno

Postup: Hrozno namočte do vody a potom do farebného cukru. Zamrazte.

Štvrtý recept- Kelový drink

Postup: Kokosovú vodu, 1 šálku mrazeného ananásu, 2 hrste mladých kelových listov rozmixujeme v mixéri. Pirdajte ľad a mixujte. Cez malý lievik nalejte do vrecúška na výrobu nanukov. Našim tipom je, že môžete použiť aj formičky na výrobu nanukov. Zamrazte.

Piaty recept- Jablkové sušienky

Postup: Jablká nakrájajte na kolieska. Natrite orechovým maslom, posypte kakaom, kokosom. Je to také chutné a také jednoduché.

Šiesty recept- Kokosové nanuky

Postup: Naplníme formičky na nanuky ovocím a zalejeme kokosovou vodou. Zamrazíme.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Millennial Moms

https://www.youtube.com/channel/UC3HlKrAmvpZItrX-tiITI4g

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. januára 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.