Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

88 ročná žena sa po prvý raz stretla s dcérou, ktorá mala zomrieť pri pôrode. Všetko vďaka testom DNA

reklama:
88 ročná žena sa po prvý raz stretla s dcérou, ktorá mala zomrieť pri pôrode. Všetko vďaka testom DNA

Neuveriteľných 69 rokov trvalo, kým sa Genevieve Purinton stretla so svojou dcérou. 88 ročná žena si na objatie so svojím dieťaťom počkala neuveriteľný čas a dokopy ich zviedla len šťastná zhoda okolností.

Reprofoto Youtube – FOX 13

Genevieve sa stala matkou ako osemnásťročné dievča. Dcéra sa jej narodila v roku 1949 v Indiane. Keďže šlo o nemanželské dieťa, čo sa v tom čase pokladalo za veľkú hanbu, lekári čerstvej mamičke zatajili, že dieťa je zdravé a v poriadku. Od personálu sa dozvedela, že pri pôrode zomrelo.

Väčšie utrpenie mladej ženy, ktorá sa na dieťa tešila, si možno predstaviť len veľmi ťažko. Genevieve chcela dcéru vidieť, lekári jej to však nedovolili. Celý príbeh je o to smutnejší, že po hysterektómii už Genevieve ďalšie deti mať nemohla.

V 88 rokoch ako stará žena, ktorá ostala posledná z ôsmich detí, žila Genevieve na Floride. Práve vtedy sa udialo niečo, čo by nikdy nečakala. Len 1 500 míľ od nej bývala Connie, ktorej sa podarilo po dlhých rokoch čakania získať výsledky DNA testov. Tie ju po dlhých rokoch hľadania spojili s jej biologickou matkou – Genevieve.

Ukázalo sa, že Genevievina dcéra pri pôrode nezomrela. Naopak, dostala sa na adopciu v Kalifornii. Ako päťročná sa však začala pýtať na svoju biologickú matku. Hľadanie mamy a rodinných koreňov ju priviedlo k žene, ktorá Genevieve poznala.

Ich prvé vzájomné stretnutie bolo veľmi silné a emocionálne, veď Genevieve spolu s dcérou získala celú rodinu. Stretla sa aj so svojimi vnúčatami a pravnúčatami.

Tento príbeh je jasným dôkazom, že rodina zostáva najdôležitejšou hodnotou, ktorú potrebuje každý z nás objaviť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.fox13news.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.