Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Aby váš svadobný deň neprekazila žiadna nehoda: Nevesta vymyslela spôsob, ako ísť v princeznovskej róbe na záchod

reklama:
Aby váš svadobný deň neprekazila žiadna nehoda: Nevesta vymyslela spôsob, ako ísť v princeznovskej róbe na záchod

Vychytávka pre všetky vydajachtivé dámy. Ak plánujete romantickú svadbu, ku ktorej neodmysliteľne patrí princeznovská róba, určite vám prebleslo mysľou, ako sa v nej asi vysporiadate s potrebou ísť na toaletu. Nevesta z Veľkej Británie má na to vlastný trik!

Svadobný deň je jedným z najväčších míľnikov v živote každej ženy. Veď uznajte, ktorá nevesta by si nepriala vryť jeho priebeh do pamäti naveky? Britka Tina myslela pri plánovaní svojho dňa D skutočne na všetko. S cieľom predísť zničeniu svojich krásnych šiat a vyhnúť sa spoločenskému faux pas prišla s nápadom, ktorý sa stal senzáciou sociálnych sietí.

S blížiacou sa svadbou Tine nedalo spávať, ako ísť bez problémov na toaletu v rozprávkových bielych šatách. Aby ich uchránila od akejkoľvek neželanej nehody, pomohla si ikonickou modrou taškou z predajne IKEA.

Vynaliezavá nevesta vyrezala od spodu tašky otvor tak, aby tam vedela naskladať celú svoju róbu. Vzniknuté púzdro potom vytiahla hore postavou s tým, že si ušká prevesila cez plecia ako popruhy. Jej nápadité svadobné šaty v štýle „morskej panny“ tak ostali v jednom úhľadnom balení a nehrozilo, že by boli špinavé od frekventovanej kúpeľňovej podlahy.

Lacný a časovo nenáročný trik sa neveste naozaj vydaril. “Môj svadobný pomocník stál asi 0,80 euro a vyrobila som ho deň pred svadbou. Trvalo to len 3 minúty. Najviac sa mi páči, že to bolo takmer zadarmo a uľahčilo mi to život počas môjho svadobného dňa,” napísala Tina, ktorá rozosmiala mnohých internetových užívateľov.

Foto: Facebook/djsweeby

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.