Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Adoptovaný chlapec zistil po 20 rokoch, kto je jeho matka. Potom sa stalo niečo šokujúceho

reklama:
Adoptovaný chlapec zistil po 20 rokoch, kto je jeho matka. Potom sa stalo niečo šokujúceho

Predstavte si, že ste vyrastali adoptovaní a v dospelosti ste mali možnosť zistiť, že vaša biologická matka je vám bližšia, než si myslíte. Niečo také sa stalo Benjaminovi Hullebergovi, ktorý sa po 20 rokoch stretol so svojou matkou. Jeho príbeh je naozaj na zamyslenie. Poznať svoje korene je dôležitou súčasťou nášho rozvoja ako jednotlivca. Aj preto mnoho adoptovaných detí skôr či neskôr vyhľadá kontakt so svojimi biologickými rodičmi. Veľkým rizikom však je, že človek môže zistiť, že jeho biologická matka alebo otec nie je ten, kto si mysleli.

Šanca, že to bude sused, známy alebo niekto, koho ste stretli v obchode, je malá. Napriek tomu sa to stáva. Benjamin Hulleberg ako dieťa zistil, že bol adoptovaný. Jeho adoptívni rodičia boli k nemu úprimní a povedali mu o jeho minulosti, akonáhle bol dosť starý na to, aby si tieto informácie osvojil. Adoptívni rodičia Angela a Brian Hullebergovci zaistili Benjaminovi bezpečný a láskyplný život, za čo je im navždy vďačný.

Otehotnela v 15 rokoch

Jeho adoptívni rodičia tiež Benjaminovi povedali, že jeho biologická matka s ním otehotnela, keď mala iba 15 rokov. Nemala podmienky ani prostriedky na to, aby mu zabezpečila bezpečnú výchovu, a tak urobila ťažké rozhodnutie dať ho na adopciu inej rodine, ktorá by bola pre dieťa vhodnejšia. Voľba padla na Angelu a Briana Hullenberga, a hoci vždy otvorene hovorili o Benjaminovom pôvode, jeho zvedavosť spoznať svoju biologickú matku s vekom rástla.

List od neznámeho odosielateľa

Keď mal Benjamin 20 rokov, dostal anonymné blahoželanie k narodeninám. Čoskoro sa ukázalo, že to bola Benjaminova matka, ktorá na svojho syna myslela každý deň. „Presne si pamätám, kde som bol, keď som dostal túto správu. Bol som v práci ako rušňovodič a pamätám si, že som bol v stroji č. 15″. Prípad nabral nečakaný spád, keď Benjamin uvidel facebookový profil svojej matky a uvedomil si, že ju už videl v práci. Zatiaľ čo Benjamin ešte pracoval v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti, žena menom Holly Shearerová pracovala v nemocničnom kardiologickom centre.

Pracovali na rovnakom mieste

Holly nemala potuchy, ako jej syn vyzerá alebo aké je jeho priezvisko. Nemohla teda tušiť, že pracuje pár stoviek metrov ďalej v rovnakej nemocnici. „Každé ráno som prechádzal okolo ženského oddelenia, aby som sa dostal do práce, takže som každý deň prechádzal okolo nej. Zaparkovali sme v rovnakej garáži, boli sme na rovnakom poschodí, netušili sme, že sme od seba tak blízko,“ povedal. Vo chvíli, keď sa matka a syn našli, pozval ju Benjamin na večeru. Odvtedy sú neustále v kontakte a majú medzi sebou dobré vzťahy. Je to veľmi zaujímavý príbeh, ktorý nás núti zamyslieť sa nad naším osudom.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.