Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Aj takto môže vyzerať tréning domáceho miláčika: Dievčatko urobilo z papagája svojho obranára

reklama:
Aj takto môže vyzerať tréning domáceho miláčika: Dievčatko urobilo z papagája svojho obranára

Poslúcha na slovo, alebo lepšie povedané na zakričanie. Dievčatko dokonale vycvičilo svojho opereného kamaráta. Keď vykríkne, papagáj útočí.

Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré si okamžite získalo pozornosť. Zábery zobrazujú dievča a jeho domáceho miláčika pokojne sediaceho na čele postele. Nálada vtáka sa však behom jedinej sekundy radikálne zmení po tom, ako jeho malá majiteľka vydá zvukové znamenie. V momente keď dievčatko zakričí, papagáj útočí na ženu, ktorá celú situáciu natáča.

https://youtube.com/watch?v=Tk3or2PgR9s

Video zavesil na Twitter strýko malej cvičiteľky zvierat. „Moja neter má svojho vtáka vycvičeného na to, aby zaútočil na kohokoľvek, keď zakričí,“ napísal do statusu, ktorý sa stal rýchlo virálnym.

Zdá sa, že domáci miláčik dievčatka je neuveriteľne poslušný, dobre trénovaný a vždy pripravený brániť svoju paničku v prípade ohrozenia.

Foto: Twitter/Lord Flocko

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.