Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Aj takto sa dá robiť pole fitnes, či joga: Tanec pri tyči s mačkami za pätami

reklama:
Aj takto sa dá robiť pole fitnes, či joga: Tanec pri tyči s mačkami za pätami

Žeby nový druh umenia? Švédka Eveline sa venuje tancu i joge a ich techniky sa snaží doviesť do dokonalosti v pohodlí vlastného domova. Asistujú jej však pri tom jej dve mačky, ktoré, zdá sa, by chceli byť súčasťou kreácií svojej paničky.

Eveline je majiteľkou dvoch rozkošných bengálskych mačičiek, ktoré jej s láskou robia spoločnosť. Domáci miláčikovia sú však nablízku aj vtedy, keď to nie je až tak žiaduce. Leo a Joy sa snažia dokonca zapájať aj do pohybových aktivít svojej majiteľky.

Kým Eveline u seba doma trénuje pole fitnes či zdokonaľuje meditačné techniky jogy, Leo a Joe skrátka musia byť pri tom. Pozrite si vtipné video, ako to u Evelin počas nácvikov vyzerá.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. júna 2023Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.