Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ak máte menštruáciu, treba vedieť toto

reklama:
Ak máte menštruáciu, treba vedieť toto

Každý mesiac sa u žien dejú nejaké veci, áno všetci vieme, je to menštruácia. Veľa žien na to trpí, majú bolesti každý deň, niektoré zase nič nepociťujú, ale čo je dôležité, tak to, že sa každá chceme cítiť pohodlne. Na to je dobré vedieť zopár vecí, čo by sme mali robiť a čo zase nerobiť.

Fyzická námaha

Určite by ste mali zabudnúť na nejakú ťažkú prácu, pretože to bolesť oveľa zhorší. Neodporúča sa ani cvičenie, radšej prvé dni vydržte.

Milovanie

Pochopiteľne by ste mohli vedieť, že je to nezmysel. Tiež je ale potvrdené, že ženy v tomto období majú väčšiu chuť na pohlavný styk, múdra rada znie tak, že by ste mali počkať, ale pokiaľ to nie je možné, tak dbajte na veľkú ochranu a hlavne hygienu.

Alkohol

Keď už máte na niečo chuť, nech je to potom pohár dobrého vína, určite nie tvrdý alkohol. Pitie tvrdého alkoholu bolesť len umocňuje a s každým ďalším panákom bude bolesť len silnejšia a silnejšia.

Žiadne mliečne výrobky

Počas menštruácie by ste naozaj nemali konzumovať mliečne výrobky, či už to sú jogurty alebo mlieko. Počas noci to telo spracováva, a potom môžete mať kŕče a bolesti, tak radíme, skúste vynechať mliečne výrobky počas menštruácie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.