Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ak vás trápia strie po pôrode, máme pre vás dobrý trik

reklama:
Ak vás trápia strie po pôrode, máme pre vás dobrý trik

Priebeh tehotenstva býva pre ženu často naozaj stresujúci a keď už je konečne po všetkom, zanechá na ženskom tele mnoho „pamiatok“. Tehotenstvo má na ženské telo niekoľko závažných vplyvov a jedným z nich je naťahovanie kože kvôli brušku, ktoré sa v tehotenstve neustále zväčšuje.

Po dokončení tehotenstva zostane na tele takmer každej ženy jedna nechcená ozdoba a to sú práve už spomínané strie. Tie ženy z celého srdca nenávidia a najradšej by sa ich čo najrýchlejšie zbavili.

Lenže ako každá žena veľmi dobre vie, zbaviť sa strií nie je vôbec jednoduché, alebo aspoň nebolo, donedávna. Jedna zo žien totiž prišla na naozaj zaujímavý trik, s ktorým sa okamžite musela podeliť.

Tak ako u väčšiny žien, aj u mladej mamičky Chantelle Clarke z Kanady sa po pôrode objavili obrovské strie. Rovnako ako mnoho mamičiek, aj ona tento problém riešila najrôznejšími krémami, ktoré však vôbec nepomáhali.

Po dlhom trápení a neustálom premýšľaní o tom, ako sa strií zbaviť, sa konečne Chantelle dočkala, keď omylom zistila, ako na to. „Dojčila som a mlieko mi stekalo dole po bruchu. Neviem prečo, ale z nejakého dôvodu som si mlieko začala na strie natierať a vždy som ho tam nechala zaschnúť”.Chantelle na to išla múdro a natierala si iba ľavú stranu brucha, aby mohla pozorovať prípadné účinky mlieka. Po niekoľkých týždňoch bol vidieť obrovský rozdiel.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.