Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako dostať deti od telefónu? Šikovný otecko má návod na výrobu tých najzábavnejších hier z obyčajného kartónu

reklama:
Ako dostať deti od telefónu? Šikovný otecko má návod na výrobu tých najzábavnejších hier z obyčajného kartónu

Hodinám stráveným pred obrazovkou je koniec! Šikovný otecko z Číny prišiel s výborným nápadom, ako zabaviť deti i tínedžerov, ktorí sa často nevedia odtrhnúť od výdobytkov modernej technológie. Jeho podomácky vyrobené hračky za pár centov sú hotovou senzáciou.

Otec z čínskej provincie Henan vyrába pre svoju 5-ročnú dcérku fantastické hračky, ktoré si vyslúžili pozornosť verejnosti. Materiál, ktorý muž používa na svoje výtvory, pri tom stojí naozaj len pár drobných. Pomocou lepenky, či drevených špajlí vznikajú zábavné hry rozvíjajúce detskú fantáziu i sústredenosť.

Muž dúfa, že vďaka jeho výrobkom budú môcť rodičia tráviť opäť viac času so svojimi ratolesťami a primäť ich tak k tomu, aby menej vysedávali za počítačmi, tabletmi, či telefónmi.

Svoje nápady sa otecko rozhodol premeniť na živobytie. Na internete začal návody na kreatívne hračky ponúkať na predaj. Dnes ho prostredníctvom sociálnych sietí sleduje vyše 2,3 milióna užívateľov.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. augusta 2019Zdroj Youtube

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.