Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako na dokonalý účes: Otec robí dcérke perfektné kučery vďaka jednoduchému triku

reklama:
Ako na dokonalý účes: Otec robí dcérke perfektné kučery vďaka jednoduchému triku

Frizúra ako z popredného salónu krásy. Predstavujeme vám toho najlepšieho tatina, ktorý sa nielen ukážkovo stará o svoje malé dievčatko, ale pod palcom má i jeho korunu krásy.

Malá princezná sa môže popýšiť krásnou frizúrou, ktorú ma na svedomí jej otecko! Na to, aby jej na hlávke vytvoril bohaté kučery, pritom používa úplne jednoduchú pomôcku.

Tajomstvo úspechu sa skrýva v obyčajných slamkách. Otecko obmotáva pramienky vlasov svojej dcéry okolo slamiek, ktoré na konci zviaže a zaistí elastickou gumičkou. Následne dá dievčatku bozk na dobrú noc a uloží ho do postieľky.

Ráno po prebudení sa dostaví výsledok. Po odstránení všetkých slamiek z vlasov dievčatka a oddelení jednotlivých pramienkov od seba, vzniká hotové afro háro. Jednoduché, ale efektné, čo poviete?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. júna 2023Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.