Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako spoznať, že sa niekomu páčite? Prezradí to týchto 6 jednoduchých signálov

reklama:
Ako spoznať, že sa niekomu páčite? Prezradí to týchto 6 jednoduchých signálov

Niekedy určité znaky povedia viac, než si myslíte. Občas sa stáva, že zamilovaný človek nemá odvahu povedať o svojich citoch, ale jeho podvedomé správanie a signály to prezradia. Navyše to, že svoje city dáva najavo nemusí ani vedieť, preto je potrebné byť obzvlášť pozorný.

Neobvyklý spôsob vyjadrovania

Pri tomto bode sa stretávame s dvoma možnosťami, ako sa zamilovaný prejavuje. Prvý typ rozpráva ako by bol filozofom, poetou a žurnalistom v jednom a kvetnate sa s tebou snaží debatovať na akúkoľvek tému, aj keď o nej nemajú ani šajnu. Druhý typ kokta a sotva zo seba dostane slovo, aj keď za iných okolností je dobrým rečníkom.

Nekontrolovateľný úsmev a smiech

Pokiaľ sa objekt záujmu objaví, na tvári zamilovaného sa ihneď objaví úsmev, ktorý nedokáže ovládnuť a ani zakryť. Pokiaľ sú jeho city silné, môže jemne aj zdvihnúť obočie. Ak sa nachádzate v skupine ľudí a niekto povie niečo vtipné, podvedome sa pozrie na svoju lásku.

Oči na stopkách

Zamilovaný častokrát nedokáže spustiť oči zo svojej lásky. Vždy má totiž pocit, že mu unikol nejaký detail. Pokiaľ si myslí, že je jeho láska jednostranná, pozoruje o to intenzívnejšie. Pokiaľ však zbadá, že sa jeho objekt záujmu naňho pozrel, okamžite uhne pohľadom.

Náhla zmena záujmov

Zamilovaný človek dokáže veľmi rýchlo zmeniť svoje záujmy a záľuby na také, aké má jeho láska. Z ničoho nič ho môžeš uvidieť vo fitku či s knihou v ruke.

Hlavná téma rozhovorov

Všeobecne ľudia radi hovoria o veciach a ľuďoch, ktorí sa im páčia a majú ich radi. Občas sa však stáva, že zamilovaní o objekte svojej lásky začnú hovoriť v negatívnom svetle a snažia sa tak vzbudiť dojem, že nemajú najmenší záujem. Nezabudnú však spomínať záujmy, ktoré majú spoločné.

Zamilovanosť

Zamilovaných ľudí je možné rozdeliť na 2 typy. Prvý typ sa snaží byť čo najviac a najčastejšie pri objekte svojho záujmu. A tak sa môže začať objavovať na miestach, kde ho doteraz vidieť nebolo. Výnimkou nie sú ani „náhodné“ dotyky, napríklad pri podávaní niečoho. Druhý typ je presným opakom, snaží sa osobe, ku ktorej prechováva city, vyhýbať a pokiaľ táto osoba vojde do miestnosti, najradšej by utiekol. Je to častokrát tým, že si myslí, že pre danú osobu nie je dostatočne dobrý.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.