Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako vybrať kočík pre vašu ratolesť?

reklama:
Ako vybrať kočík pre vašu ratolesť?

Prírastok do rodiny so sebou okrem mnohých radostí prináša aj určité povinnosti. Jednou z nich je výber detského kočíka. Treba brať do úvahy potreby bábätka aj rodičov.

Už dávno nie je na výber len kočík modrý a kočík červený. Široké spektrum farieb, tvarov, typov a značiek môže na prvý pohľad pôsobiť zmätočne. Potrebujete športový kočík, ide vám skôr o štýl alebo máte doma dvojičky?

Pre najmenších len to najlepšie

Na detskom kočíku sa nie vždy oplatí šetriť. Predsa len, dieťa v ňom strávi dosť veľa času. Kočík by mal byť teda bezpečný a kvalitný, a to bez ohľadu na to, aký typ kočíka najviac vyhovuje vašim požiadavkám.

Hlboké kočíky sú ako stvorené pre deti narodené na jeseň alebo v zime. Hlboký kočík s elegantnou a pohodlnou vaničkou je osvedčená klasika. Dieťa v ňom má dostatok priestoru, dokonca aj keď je naobliekané do chladnejšieho počasia. Tento typ kočíka patrí medzi tie najväčšie a vaše dieťa ochráni aj pred nepríjemným vetrom.

Ak potrebujete skôr menší a praktickejší kočík, siahnite po športovom modeli. Nezaberá veľa miesta, zvláda aj náročnejší terén a v prípade potreby ho môžete poskladať a odložiť. Výhodou je aj fakt, že kočík môžete doplniť aj o slnečník, tašku, fusak či clonu.

Objavujú sa aj špecifické prípady – napríklad narodenie dvojičiek. Našťastie už existuje veľa detských kočíkov, ktoré rátajú aj s touto možnosťou. Na výber máte kočíky s niekoľkými spôsobmi usporiadania dvoch sedačiek, ale aj samostatné prídavné sedačky vhodné aj na bežný kočík.

Nebojte sa luxusu

Aj medzi detskými kočíkmi sa dajú nájsť tie naj. Napríklad značka Peg Perégo ponúka kvalitu, štýl a luxus. Taliansky výrobca má v ponuke veľké množstvo detských produktov – od stoličiek a autosedačiek, cez doplnky ku kočíkom až po luxusné kočíky samotné.

Peg Perégo kočíky sú top a to v kategórii hlbokých aj športových kočíkov. Výhodou je, že táto značka prináša aj výhodné kombinované kočíky – trojkombinácie – hlboký kočík, športový kočík a bezpečná autosedačka, ktorú viete pripnúť na spoločný podvozok. Tri v jednom a dokonale farebne zladené. To určite poteší nejednu mamičku.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júla 2014

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.