Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako vybrať správnu veľkosť pri rôznych typoch topánok

reklama:
Ako vybrať správnu veľkosť pri rôznych typoch topánok

Nie je materiál, ako materiál. Jeden sa opotrebuje a natiahne rýchlejšie, iný zasa udrží svoj tvar pokojne aj pár rokov. Ako sa orientovať vo svete topánok a ako si vybrať správnu veľkosť vzhľadom na ich materiál?

espressolia/ pixabay.com

Ak skúšate lodičky so skutočne vysokým opätkom, je potrebné, aby ste mali nohu pevne zafixovanú. Noha nesmie skĺzať dole. Časom sa topánka obnosí, čím troška povolí a roztiahne sa. Noha sa bude posúvať o čosi nižšie. Ak však nastane táto situácia, topánky vymeňte.

jill111/ pixabay.com

Ak hľadáte topánky s kožušinovou výstelkou pamätajte, že kožušina sa časom utlačí. Keďže už nebude vypĺňať celé topánky, vznikne vo vnútri prázdne miesto a vám sa bude zdať, že sa vám zmenšila noha, alebo vám niekto v noci vymenil topánky.

Hans/ pixabay.com

Ak chcete siahnuť po semišových topánkach mali by ste vedieť, že semiš sa veľmi rýchlo vynosí a opotrebuje. Ak ich teda skúšate v obchode uistite sa, že topánky sadli ako uliate a pevne obopínajú vašu nohu.

Pexels

Ak ste našli lodičky s predĺženou špičkou, správna veľkosť je taká, pri ktorej máte v prednej časti 1-2 cm voľného miesta.

viac o správnom výbere topánok sa dočítate tu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.