Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Akým štýlom sa s partnerom držíte za ruky? O vašom vzťahu to prezradí veľa veci

reklama:
Akým štýlom sa s partnerom držíte za ruky? O vašom vzťahu to prezradí veľa veci

Páry si svoju lásku a oddanosť prejavujú najrôznejšími spôsobmi a držanie rúk medzi to rozhodne patrí. Každý človek je iný a preto aj každý pár preferuje držanie iným spôsobom, čo práve dokáže o človeku veľa vypovedať. Ako sa držíte vy? Povie to o vás vela.

Držíte sa dlaňami

Ak je pre vás tento štýl držania rúk typický, znamená to, že sa so svojim partnerom vrúcne milujete, avšak vášmu vzťahu chýba vášeň. Tiež ten, čo má ruku dlaňou dole je ten, čo vzťah vedie a je teda aj silnejšia osobnosť.

Prepletené prsty

Týmto spôsobom sa drží mnoho párov a väčšinou sú to tie páry, ktoré sa bezhranične milujú a panuje medzi nimi obrovská chémia a vášeň. Ak sa však držíte s partnerom v tejto pozícii až príliš uvoľnene, nie je to dobré znamenie, vyzerá to skôr, že sa tak držíte iba preto, že sa to od vás očakáva. Správne by toto držanie malo byť pevné.

Držanie za malíčky

V tomto vzťahu sú partneri nezávislí, avšak navzájom sa rešpektujú. Každý z nich má rád svoj osobný pokoj a priestor, avšak často tieto páry skĺznu skôr ku kamarátstvu, než k vážnemu vzťahu.

Pridržanie druhou rukou

Aj keď tento typ držania môže vyzerať ako jeden z najvrúcnejších, môže to tiež ale znamenať, že ten, ktorý svojho partnera takto drží, sa ho snaží privlastniť a neskutočne naňho žiarli.

Držanie za lakte

Tento spôsob držania je špecifický pre spoločenské akcie, kde je tento štýl najvhodnejší. Avšak v osobnom živote to skôr vypovedá o tom, že sa vo vzťahu cítite neistí a potrebujete určitú ochranu.

Bez držania

Niektoré páry sa za ruky dokonca nedržia vôbec. Pochopiteľne, že v niektorých situáciách to inak ani nejde, pokiaľ je to však pravidlom ako výnimkou, je to znakom nedôležitosti a nezáujmu. Niekedy však za tým môže byť aj to, že sa vám partner bojí otvoriť a podeliť sa o svoje súkromie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.