Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Autistického chlapčeka chytil na palube lietadla stav úzkosti. Záchrana prišla od cudzej ženy

reklama:
Autistického chlapčeka chytil na palube lietadla stav úzkosti. Záchrana prišla od cudzej ženy

Anjel v uniforme! Letieť s malým dieťaťom nebýva jednoduché, tobôž nie, ak trpí nejakou závažnejšou diagnózou. Keď autistický chlapček začal byť počas letu veľmi rozrušený, jeho mama vedela, že je zle. Našťastie, na pomoc ihneď priskočila sympatická letuška, ktorá situáciu hravo vyriešila.

Mamička Sonja Redding podstúpila let so svojimi dvomi deťmi kvôli návšteve zdravotníckeho zariadenia vo vzdialenom Washingtone. Obe jej ratolesti totiž trpia zriedkavou a nevyliečiteľnou genetickou poruchou. Synčekovi Xayviorovi bol navyše len nedávno diagnostikovaný aj autizmus.

Keď začal byť chlapček na palube lietadla zrazu rozrušený, objavil sa anjel menom Amanda Amburgy. Letuška sa dieťaťa ujala napriek upozorneniam mamičky, že jej syna môže ovládnuť agresivita.

Stevardku slová výstrahy neodstrašili a zobrala si drobca na ruky. Urobila si s ním okružný výlet po lietadle, počas ktorého si získala jeho srdce. Keď sa vrátili späť, chlapča už bolo oveľa pokojnejšie a totálne zaláskované do svojej novej kamarátky.

Milá a usmievavá letuška sa stala pre choré dieťa hrdinkou dňa. “Nezízala ani nesúdila, iba jednoducho bez váhania ukázala lásku a empatiu,” povedala dojatá mamička Sonja, pre ktorú prístup letušky k jej dieťaťu veľa znamená.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. mája 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.