Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Benefičné pečenie s HUGOM

reklama:
Benefičné pečenie s HUGOM

V sobotu 16. novembra 2013 sa v OC Central uskutoční v poradí ďalší z eventov Hodiny deťom – Benefičné pečenie s Potten& Pannen – Staněk. Popoludní, od 14:00 do 18:00 hodiny budú deti zo ZŠ Mierová v Bratislave a Centra pedagogicko- psychologického centra poradenstva a prevencie piecť spolu so známymi osobnosťami medovníčky. Tie sa budú následne v priestoroch centra predávať za príspevok 1 EUR a výťažok z predaja pôjde v plnom rozsahu do fondu 15. ročníka Hodiny deťom.

Osobne sa na vás tešia HUGO a Emília Vášáryová, Juraj Loj, Roman Juraško, Lenka Šoóšová, Karin Hajdu, Martin Mňahončák, Iveta malachovská, Karin Majtánová, Barbora Rakovská, Dodo Kuriľák, Andrea Caddington, Petra Nagyová – Džerengová a ďalší. Deťom zaspieva Kristína i Miro Jaroš.

Pekné popoludnie zažijú nielen mamičky s deťmi, ale i milovníci pečenia v podobe workshopu o príprave medovníkov, či návodu na pravú domácu polevu, priamo od šéfkuchára hotela Lindner Rastislava Krampla.

Príďte medzi nás ozdobiť si medovníčky, užiť si zábavu, prečítať rozprávky a ukázať vaše kuchárske umenie.

Tešíme sa!

www.hodinadetom.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. novembra 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.