Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bláznivý hit týchto Vianoc: Nemáte priestor na stromček? Ozdobte bradu svojho partnera

reklama:
Bláznivý hit týchto Vianoc: Nemáte priestor na stromček? Ozdobte bradu svojho partnera

Blikajúci módny doplnok. Najkrajšie sviatky roku sa blížia závratným tempom a s nimi aj čas vytiahnuť opäť vianočnú výzdobu. Tento rok ju mnohé dámy obohatia o novinku – svetielka, ktoré rozžiaria bradu ich drahého.

Na trhu sa objavil nový veselý výrobok, ktorý okamžite zaujal pozornosť verejnosti. Britská spoločnosť Firebox predstavila vianočnú dekoráciu, ktorá slúži na ozdobenie mužských fúzov a brady. Výrobok odprezentovala ako skvelú alternatívu pre tých, ktorí v domácnosti nemajú dostatok priestoru na tradičný stromček.

Menia farbu a blikajú

Miniatúrne svetielka sú navrhnuté podobne ako ich väčšia obdoba určená na skrášlenie symbolu Vianoc. Rozdiel možno badať v tom, že sú dizajnované tak, aby perfektne hrali s rozmermi ľudskej tváre. Každé svetlo pritom mení farbu a bliká. Sú napájané z batérie, ktorá je dostatočne malá na to, aby ju jej nositeľ hravo ukryl.

Pri používaní originálnej ozdoby by jej majitelia nemali zabúdať na dodržiavanie zásad bezpečnosti. Spoločnosť Firebox napríklad vydala varovanie o nevhodnosti nosenia svetiel na mokrých fúzoch a v upršanom počasí.

Cena netradičnej vianočnej dekorácie bola stanovená na 10,99 libier. Pre obrovský záujem však predajca oznámil, že v tejto sezóne sú svetielka zúfalo vypredané.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 22. novembra 2018Zdroj www.pretty52.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.