Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Blíži sa Národný týždeň manželstva

reklama:
Blíži sa Národný týždeň manželstva

Máte už program na február? Ak nie, pridajte sa k stovkám manželských dvojíc, ktoré si od 12. do 18. februára spoločne pripomenú význam a hodnotu manželského zväzku na Národnom týždni manželstva. Dátum nie je vybraný náhodou, práve v tento týždeň si pripomíname aj sviatok všetkých zamilovaných, Valentín.

Národný týždeň manželstva je súčasťou celosvetovej kampane The Marriage Week, ktorá prebieha už od roku 1997 vo viac ako 20 krajinách sveta.

Cieľom podujatia je pripomenúť spoločnosti, aký významný zväzok manželstvo je, aké sú jeho hodnoty a ciele, a svojimi aktivitami zároveň pomáha manželom venovať sa aspoň krátky čas jeden druhému, načerpať zo skúseností ďalších párov a spoločne sa obohatiť.

Tohtoročný týždeň manželstva sa nesie v myšlienke Manželstvo- umenie lásky. Pre páry je pripravený bohatý program- prednášky, rozhovory s manželskými pármi, spoločné skupinové aktivity, priestor na romantickú večeru, premietanie filmov, koncerty aj možnosť zúčastniť sa sv. omše. Deti nie sú prekážkou, čakajú ich tvorivé dielničky a zábavný program.

Národný týždeň manželstva prebieha na celom Slovensku, vo všetkých krajoch. Zúčastniť sa programu môžete v rôznych mestách: v Bratislave, Žiline, Ružomberku, Michalovciach, Košiciach, Banskej Bystrici, Novej Bani, Šuranoch, Nitre, Prešove, Detve a mnohých ďalších. Každé mesto pripravilo iný, originálny program, do ktorého sa manželia môžu zapojiť.

Ak chcete urobiť v manželstve hodnotný krok, riešiť niektoré problémy, spoznať nových ľudí, či jednoducho stráviť príjemný čas, nájdite si v kalendári voľno na niekoľko spoločných aktivít. Vynaložené úsilie sa vám vráti v podobe pevnejšieho a šťastnejšieho zväzku. Viac informácii o Národnom týždni manželstva nájdete tu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. februára 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.