Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Boli jej iba 2 mesiace a už dokázala neuveriteľné. Je to najsilnejšie dieťa na svete?

reklama:

Jedno dieťa sa vyvíja o niečo pomalšie, druhé o niečo rýchlejšie. Rodičia dievčaťa menom Lula si veľmi rýchlo všimli, že ich dcéra výrazne vyčnieva nad svojimi rovesníkmi. Zatiaľ čo bábätká obvykle zdvihnú hlavičku až po 1 mesiaci, Lula tak urobila iba 5 dní po pôrode! Nezostalo však len pri tom, pretože po pár týždňoch prekvapilo ešte viac. 32 ročný Tezra Finn-Johnston a 24 ročná Emily Derrick žijú v Bristole v Anglicku. Nedávno sa ich rodina rozrástla.

Narodila sa im dcéra. A hoci je jej život na tomto svete zatiaľ veľmi krátky, už teraz sa ukázalo ako dievča s mimoriadnymi schopnosťami. Keď jej bolo iba 5 dní, už vedela zdvihnúť hlavičku, zatiaľ čo drvivá väčšina bábätiek to robí až po 1 mesiaci. Rozdiel je teda obrovský! Mohla by sa sila jej svalov vyvinúť tak rýchlo? Keď bolo Lule iba osem týždňov, urobila ďalší mimoriadny čin. Začalo to tým, že sa môj otec snažil dostať to dievčatko na klin.

Jeho nápad sa ale príliš nepáčil dieťaťu, ktoré zjavne reagovalo hnevom. Nakoniec, namiesto toho, aby postavila otecka na nohy, vstala sama! Na tom by nebolo nič „divné“, nebyť toho, že dojčatá sa väčšinou postavia až vo veku 9-12 mesiacov. Navyše nešlo o jednorazový, tak skorý počin dievčaťa, v nasledujúcich týždňoch to ešte minimálne niekoľkokrát zopakovala. Otec dievčaťa sa rozhodol opýtať jej matky, či mal ako malé dieťa podobné schopnosti a tiež sa vyznačoval neuveriteľnou silou?

V reakcii na to však počul, že sa vyvíja ako každé iné dieťa. Zatiaľ čo ako bábätko Tezra neprejavoval nadpriemernú silu, v puberte áno. Keď mal iba 13 rokov, začal cvičiť s použitím prídavných závaží a často vyhrával s oveľa staršími ľuďmi v armwrestlingu. Dnes, hoci nie je profesionálnym športovcom, veľmi rád sleduje zápasy strongmanov, ktorým sa venuje v spoločnosti Luly. Mohli by to byť oni, ktorou sa malá silačka pokúšala napodobniť?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. marca 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.