Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Celebrity bez vlasov: Páčia sa vám známe osobnosti viac pred vystrihaním, alebo až po ňom?

reklama:
Celebrity bez vlasov: Páčia sa vám známe osobnosti viac pred vystrihaním, alebo až po ňom?

Vlasy robia človeka. Alebo žeby nie? Dlhá hustá hriva býva právom označovaná za korunu krásy, no nie všetci môžeme byť rovnakí. Preto nielen dámy, ale i mnohí páni, radi z času na čas pristupujú k zmene imidžu. Svoje o tom vedia aj celebrity, v ktorých prípade neraz ide o skutočne radikálnu premenu.

Úprava zovňajšku, a najmä vlasov, dokáže v druhých zanechať kľúčový dojem. Ani byť plešatý však už dnes nie je žiadnou hanbou. Vedia to aj holywoodske hviezdy, ktoré k zmene zovňajšku pristúpili z rôznych dôvodov. Len posúďte sami – ako sa vám páčia viac?

Joey King

Niekomu nedopraje genetika, ďalší sa cíti pohodlnejšie v strihu “na ježka” a iný si možno sadol do kaderníckeho kresla, aby podporil blízkeho v boji proti chorobe. Mnohé hviezdy sa vyholili na koleno napríklad aj kvôli role vo filme.

Colin Farell

Cate Blanchett

Demi Moore

Daniel Radcliffe

Sanaa Lathan

Justin Timberlake

Natalie Portman

Sigourney Weaver

Jared Leto

Chris Pine

Karen Gillan

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.