Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čerstvú mamičku prijali do nemocnice s bolesťami brucha. Mesiac po pôrode prvého dieťaťa sa jej narodili dvojičky

reklama:
Čerstvú mamičku prijali do nemocnice s bolesťami brucha. Mesiac po pôrode prvého dieťaťa sa jej narodili dvojičky

Nosila pod srdcom tri bábätka bez toho, aby o tom čo i len tušila. Mladá žena z Bangladéša porodila koncom februára zdravého chlapčeka. O 26 dní neskôr sa necítila dobre, a tak ju prijali do nemocnice. Zistilo sa, že o slovo sa hlásia dvojičky, o ktorých nikto nevedel.

Šokujúce prekvapenie

Keď 20-ročná Arifa Sultana otehotnela, ani vo sne by ju nenapadlo, že sa stane hneď trojnásobnou matkou. Počas jej gravidity nič tomu ani nenasvedčovalo. O to väčšie prekvapenie nastalo, keď sa takmer mesiac po narodení svojho prvého bábätka dozvedela, že čaká ešte ďalšie dve.

Prvý pôrod prebehol bez vážnejších komplikácií, a tak novopečenú mamičku aj so synom pustili domov. Približne po 4 týždňoch však musela vyhľadať zdravotnú pomoc. “Prišla do nemocnice a sťažovala sa na bolesť brucha,” povedal doktor Sheila Poddar, gynekológ v nemocnici Ad-Din v Dháke.

Zriedkavý stav

Po tom, ako lekári urobili ultrazvuk, zistili, že mladučká Bangladéšanka nosí pod srdcom dvojičky. Jej neštandardné tehotenstvo bolo spôsobené zriedkavou vrodenou abnormalitou. Arifa má dve maternice, čo lekári označujú za nie veľmi bežný jav. Ešte zriedkavejšie však je, že sa na to nepríde počas tehotenstva.

Mladej mamičke nebol podľa informácií portálu edition.cnn.com pred prvým pôrodom urobený ultrazvuk, a tak nikto netušil, aká je skutočná situácia. Prvorodené bábätko a dvojičky rástli nezávisle od seba, v dvoch rôznych materniciach, a narodili sa v rôznych termínoch. Všetky tri detičky majú byť v bezpečí a zdravé.

Foto: Pixabay

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. marca 2019Zdroj edition.cnn.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.