Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chceli ďalšie dieťa, čo sa stalo potom šokovalo najskôr lekára a následne aj oboch rodičov

reklama:
Chceli ďalšie dieťa, čo sa stalo potom šokovalo najskôr lekára a následne aj oboch rodičov

Manželský pár chcel svojej dcére dopriať súrodencov, aby nebola tak sama. Nikto z nich však nečakal, že sa im narodia trojčatá, a navyše tak výnimočné. Pozorne si prečítate túto obrovskú zaujímavosť, pretože zase tak často sa podobné udalosti na svete neobjavujú.

Nebudeš jedináčik

Becki a jej manžel Liam, sa po narodení svojej dcéry Indiany rozhodli, že nechcú, aby ich dcéra vyrastala ako jedináčik. Dohodli sa teda, že dcére urobia ďalšieho súrodenca. Rodina z Liverpoolu však vôbec netušila, že sa im týmto rozhodnutím doslova zmení život. Po nejakej dobe sa ukázalo, že je žena tehotná. Nečakala však jedno dieťa, ale rovno 3. Priviedla tak na svet troch rozkošných chlapcov.

Predčasné narodenie

V ich rodine to bola naozaj výnimočnosť, pretože trojčatá sa u nich nikdy nevyskytli. Navyše prišli na svet trochu skôr, už v 31.týždni tehotenstva. Po pôrode vážil každý z chlapcov 1500 g. Trojčatá boli od počiatku úplne roztomilé, a keď sa na ne pozriete pozornejšie, všimnete si, že majú jednu zvláštnosť.

Jedno z pol milióna

Roman, Rocco a Rohan sú prakticky totožní. Samotných lekárov to veľmi zaujalo, a preto sa rozhodli urobiť genetické testy. Avšak až potom, čo chlapci strávili 6 týždňov na jednotke intenzívnej starostlivosti. Test preukázal, že chlapci sú jednovaječné trojčatá. Ide o najvzácnejší prípad tehotenstva na svete. Podľa štatistík sa niečo podobné stane len jednému tehotenstvu z 500 000.

Chlapci už trochu vyrástli. Sú zdraví. Ich mama z nich má veľkú radosť, pretože aj napriek tomu, že sú na nerozoznanie, majú veľmi odlišné povahy. A práve vďaka tomu je možné ich ľahko rozoznať. Malá Indiana už teda nie je jedináčikom, ale má hneď 3 bratov, s ktorými sa môže hrať. Na začiatku určite nečakala, že ju stretne také trojnásobné šťastie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.