Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Chlapček (1) skončil po nevinnom bozku v nemocnici. Teraz chce mamička varovať ostatných pred skrytým nebezpečenstvom

Chlapček (1) skončil po nevinnom bozku v nemocnici. Teraz chce mamička varovať ostatných pred skrytým nebezpečenstvom

reklama:
Chlapček (1) skončil po nevinnom bozku v nemocnici. Teraz chce mamička varovať ostatných pred skrytým nebezpečenstvom

Jeden nevinný bozk môže ohroziť zdravie dieťaťa a v horšom prípade ho dokonca môže pripraviť o život. Svoje o tom vie aj mamička malého chlapca, s ktorým to kvôli jednému bozku vyzeralo veľmi zle. Čo sa ale stalo a prečo dieťa nakoniec skončilo v nemocnici?

Demi Boswell z North Lincolnshire v Anglicku sa bála o Cohenov život po tom, čo ochorel vírusom herpes simplex, ktorý mu spôsobuje bolestivé vredy a pupienky po celej tvári. Herpes simplex je opar, čo je vírusová infekcia úst a pier. Môže svrbieť alebo bolieť, ale väčšinou sa nakoniec sám zahojí.

Demi teraz varuje ostatných rodičov pred tým, aké nebezpečné môže byť dať dieťaťu náhodný bozk. „Nebozkajte a nedotýkajte sa detí iných ľudí bez toho, aby ste si umyli ruky,“ píše v príspevku. HSV-1, opar alebo herpes vírus, sa môže ľahko preniesť na dojčatá a batoľatá prostredníctvom niečoho tak jednoduchého, ako je bozk, a môže byť smrteľný. Vyzývame všetkých, ktorí majú blízko k deťom, aby si dvakrát rozmysleli, kým dajú pusu malému dieťaťu, môže to byť nákazlivé a smrteľné.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.