Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cieľavedomý chlapček trénuje svojho psa, aby sa raz spolu mohli stať policajtmi

reklama:
Cieľavedomý chlapček trénuje svojho psa, aby sa raz spolu mohli stať policajtmi

Tvrdo pracuje na svojich cieľoch. Snom malého Olivera je, že jedného dňa vstúpi do policajného zboru a bude pomáhať slabším. Chlapča už teraz vie, že bude potrebovať parťáka, ktorý mu bude kryť chrbát. Rozhodol sa preto vytrénovať na tieto účely svojho psíka.

Chlapček má v predstave o svojej budúcnosti jasno. Vidí sa v úlohe muža zákona a prípravy na svoju kariéru berie skutočne vážne. Do tréningu zapája aj štvornohú Ruby, svoju najlepšiu kamarátku, ktorú starostlivo cvičí na pozíciu svojej pravej ruky.

Nerozlučná dvojica spoločne hliadkuje v susedstve ich domova a pomáha, kde sa dá. Ľuďí v okolí tešia robením dobrých skutkov. Do miestneho sanatória napríklad nosia kvietky, čím dokážu vyčariť úsmev na nejednej tvári.

Video si môžete pozrieť na:

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. novembra 2018Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.