Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Citrón, korenie a soľ je účinnejšia liečba ako bežné lieky. Dokáže vás zbaviť týchto 9 problémov

reklama:
Citrón, korenie a soľ je účinnejšia liečba ako bežné lieky. Dokáže vás zbaviť týchto 9 problémov

Počas tohto ročného obdobia má mnoho ľudí problémy s infekciami dýchacích ciest alebo chrípkou. Často na ne užívame antibiotiká, avšak existujú aj iné spôsoby, ako sa ich zbaviť …

Mnohí z nás si to neuvedomujú, ale niektoré prírodné látky sú dokonca účinnejšie a efektívnejšie ako farmaceutické liečivá na predpis.

Žlčové kamene

Žlčové kamene sa tvoria v dôsledku tráviacich tekutín, ktoré sa hromadia v žlčníku. To spôsobuje bolesť a ovplyvňuje trávenie. Odstránenie žlčových kameňov obvykle vyžaduje operáciu. Ale máme riešenie vášho problému. Môžete odstrániť kamene spotrebovaním zmesi troch častí olivového oleja, jednej časti citróna a jednej časti korenia.

Chrípka a bežná zimnica

Pridajte šťavu z polovice citróna do šálky vriacej vody, aby ste uľahčili prechodu bežné zimnica. Strčte buničinu a odlupovať vo vode. Prudko po dobu 10 minút odstráňte celulózu a kôru, používajte med ako organické sladidlo a pite svoj elixír.

Nevoľnosť

Pridajte lyžicu citrónovej šťavy a čajovú lyžičku korenia do pohára teplej vody, aby ste uvoľnili nevoľnosť. Zložky v čiernej paprike upokojujú žalúdok a citrónová vôňa znižuje nevoľnosť.

Astmatické záchvaty

Do vriacej vody pridajte 2 strúčiky, 10 korenie zŕn a 15 listov bazalky. Teplotu zohrejte na nízku teplotu a 15 minút. Naplňte kvapalinu a preneste ju do sklenenej nádoby s vekom. Oslaďte s medom a používajte ho každý deň na uvoľnenie vašej astmy.

Bolesť v krku

Pridajte lyžicu čerstvej citrónovej šťavy, pol čajovej lyžičky korenia a čajovú lyžičku soli do pohára teplej vody. Gargle riešenia na upokojenie bolesti krku a prevenciu / liečbu kašľa.

Bolenie zubov

Spojte polovicu čajovej lyžičky mletého čierneho korenia a klinčeky. Naneste ho na bolestivý zub a bolesť zmizne počas niekoľkých minút.

Strata váhy

Spojte dve polievkové lyžice citrónovej šťavy, štvrť lyžice mletého korenia a jednu lyžičku organického medu v pohári teplej vody. Polyfenoly v citrónu zabraňujú prírastku hmotnosti, zvyšujú metabolizmus a udržujú váš inzulín pod kontrolou.

Upchatý nos

Tento liek stimuluje kýchanie a uvoľnenie upchatého nosa. Jediné, čo musíte urobiť, je pracovať nejaký rasca, korenie, škorica a kardamóm v maltách a vôňu vôňu.

Krvácanie z nosa

Ponorte vatovou vatu do čerstvej citrónovej šťavy a vložte ju do nosovej dierky. Nakloňte hlavu dozadu, aby ste zabránili vniknutiu krvi do krku. To tiež zmierňuje nevoľnosť a zastavuje krvácanie za minútu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.