Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo je na druhej strane? 18-ročné dievča prežilo klinickú smrť, jej slová vás prekvapia

reklama:
Čo je na druhej strane? 18 ročné dievča prežilo klinickú smrť, jej slová vás prekvapia

Američanka Kassi Hogannová je 18-ročná žena, ktorá prežila klinickú smrť. Dievča sa rozhodlo podeliť sa o svoj príbeh. Povedala, že bola „na druhej strane“. Ľudia tomu nemôžu uveriť. Klinická smrť zanechala v psychike 18-ročného dievčaťa trvalú jazvu, s ktorou sa dnes ťažko žije. Klinická smrť je stav, ktorý stále vzbudzuje mnoho emócií. Na internete nájdeme mnoho príbehov ľudí, ktorí s klinickou smrťou majú nejaké skúsenosti.

Medzi nimi aj Američanka Kassi Hogann. Povedala, že pred pár rokmi urobila vo svojom živote veľmi hlúpe rozhodnutie, ktoré ju neskôr ovplyvnilo. O čo presne išlo, však nepovedala. Dievča trikrát prežilo klinickú smrť. Zakaždým to bolo „vtiahnutie do tunela a pristátie medzi hviezdami“. Bola na zvláštnom a neznámom mieste, odkiaľ bolo možné pozorovať vesmír. Aj keď sa nemohla hýbať, cítila sa veľmi pohodlne. Kassi prezradila, že cítila prítomnosť svojich mŕtvych príbuzných, ale nemohla s nimi hovoriť a nevidela ich.

Zdôraznila, že je pre ňu ťažké to všetko vyjadriť slovami. Jej mozog bol nečinný 7 minút a bol trvalo poškodený. Dievča dodnes zápasí s výpadkami pamäte alebo problémami so sústredením. „Cítila som sa pohodlne, keď som vedela, že moji blízki sú so mnou, aj keď neboli ani astronomicky, ani fyzicky vedľa mňa. Keď som sa prebudila, urobili mi CT sken mozgu a videli malé časti, ktoré boli tmavé. Povedali mi, že sa môžu regenerovať, ale bolo to veľmi nepravdepodobné,“ povedala Kassi.

Klinická smrť nie je nič iné ako vymiznutie známok života, čo sa nepremieta do straty práce každého orgánu. Potom sa zastaví srdcová frekvencia a krvný obeh, zastaví sa dýchanie. Tento proces je vratný, ako tomu bolo v prípade Kassi Hogann. Mnoho ľudí verí, že klinická smrť je dôkazom posmrtného života a života našej duše.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.