Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo vypovedá mesiac vášho narodenia o vašom zdraví

reklama:
Čo vypovedá mesiac vášho narodenia o vašom zdraví

Oficiálna veda hovorí, že planéty nemajú žiadny vplyv na naše životy a zdravie. Preto je ťažké uveriť, že to naozaj dokážu. Niektorí vedci s otvorenejšou mysľou zistili, že skutočne existuje súvislosť medzi ročným obdobím, kedy sa narodíte, a vašim budúcim zdravím a náchylnosťou na niektoré ochorenia.

Pozrime sa na to, ako vás a vaše zdravie ovplyvňujú jednotlivé mesiace.

Január

Ľudia narodení v tomto mesiaci majú sklony k depresii a výkyvom nálad. Okrem toho často trpia migrénami, majú zvýšené riziko srdcových infarktov, zápchy a žalúdočných vredov.

Február

Ľudí narodených vo februári často trápi trombóza krvi, srdcovo-cievne ochorenia a problémy so štítnou žľazou.

Marec

Prílišná energickosť je typická pre tých, ktorí sa narodili v marci. Naproti tomu je pre nich tiež príznačný nábeh na astmu, srdcové ochorenia, reumatizmus, zápchu, artritídu a očné katarakty. Napriek pomerne veľkej palete možných ochorení sú ľudia narodení v marci výrazne optimistickí.

Apríl

Ženy aj muži narodení v apríli sú často postihnutí astmou, chorobami štítnej žľazy, osteoporózou a zápalmi priedušiek.

Máj

Astma, depresia, osteoporóza a zápcha sú najčastejšie problémy, ktoré trápia ľudí narodených v tomto inak zrejme najkrajšom mesiaci v roku.

Jún

Pre osoby narodené v júni je príznačná zvýšená miera výskytu cukrovky, astmy, alergií, zažívacích ťažkostí a rednutia kostí. Ich ďalším častým trápením bývajú psychické problémy a depresie.

Júl

Ľudia, ktorí sa narodili v júli, bývajú pomerne zdraví, ale potrápiť ich môže hlavne artritída, astma a bolesti krčnej chrbtice.

August

Ak ste na tento svet prišli koncom leta v auguste, potom si dávajte pozor prevažne na osteoporózu, reumu, štítnu žľazu a astmu.

September

Ľudia narodení v septembri bývajú pomerne impulzívni. Príčina sa pripisuje výraznému skracovaniu dní a slnečného svitu v tomto ročnom období. Ohrozuje ich aj osteoporóza a astma.

Október

Pre ľudí narodených v októbri sú príznačné migrény a problémy so štítnou žľazou. Pozornosť by mali venovať aj hladine cholesterolu v krvi a nábehu na astmu.

November

Ľudí, ktorí prišli na svet v novembri, neskôr v živote často potrápia kožné problémy, ochorenia srdca, štítna žľaza, infarkty a zápcha.

December

A pre tých, ktorí sa narodili koncom roka v decembri, sú typické depresie, srdcovo-cievne ochorenia a očné katarakty.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.