Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo vzbúrilo všetkých rodičov? Je normálne, aby toto nosili deti do škôlky?

reklama:
Čo  vzbúrilo všetkých rodičov? Je normálne, aby toto nosili deti do škôlky?

Tento článok je pre tých, ktorí majú doma dieťa, ktoré sa chystá nastúpiť do škôlky. V tomto prípade, ak máte doma dieťa, čo sa chystá do škôlky, tak ste určite dostali zoznam vecí, ktoré pred nástupom do škôlky musíte svojmu dieťaťu zaistiť. Nie je na tom nič zaujímavé ani nič zvláštne, keby z takého zoznamu pár vecí rodičov úplne nerozčúlilo! Naozaj nejaké to vybavenie je naozaj zbytočné a nie je divu, že sa rodičia hnevajú. Všetci tak dúfali, že Slovensko sa snaží byť ekologickejšie, čo sa potvrdilo aj so zákazom predaja jednorazového plastu! Tak kde je teda problém?

Na sociálnej sieti sa objavil zoznam vecí, ktoré majú rodičia zabezpečiť do nástupu do škôlky malému škôlkarovi. Aj napriek tomu všetkému , že deti do škôlky nepotrebujú veľa vecí, a navyše, niektoré to vybavenie proste v tej škôlke využijú. Tak cez toto všetko mnoho rodičov rozčúlilo, že v tomto zozname sa nachádza položka plastové poháre-100 ks.

Niekoľko ľudí upozornilo na to, že ak sa v škôlke v jednej triede nachádza napríklad dvadsať detí a každé dieťa musí doniesť povinných 100 kusov plastových pohárov, ide o 2 tisíc kusov jednorazového plastu. Čo je moc šialené.

Takto vychovávame deti, takto im ukazujeme príklad už od ich útleho veku? Kam to dospeje neskôr, keď teraz im ukazujeme také nezmysly? Takto chránime životné prostredie a planétu? Už keď sa nájde zopár uvedomelých rodičov, tak systém im hádže takýmto spôsobom polená pod nohy.

"Nám sa to jednoznačne nepáči! " zareagovala nahnevaná matka. A aký je váš názor? Príde vám to tiež tak mic zbytočné, aby každé dieťa malo 100 kusov plastových pohárov? Je to strašné, čo sa niekde deje a ako vôbec ľudia nešetria tú našu planétu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. apríla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.