Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo znamená bozk na pery, na krk alebo na ruku. Spoznajte osem druhov bozkov a ich skutočný význam

reklama:
Čo znamená bozk na pery, na krk alebo na ruku. Spoznajte osem druhov bozkov a ich skutočný význam

Ako vďaka bozku zistíte, že vás muž miluje? Ak chcete zistiť, čo k vám váš náprotivok cíti, všímajte si štýl jeho bozkávania. Vďaka druhu jeho bozku sa totiž môžete dozvedieť, čo sa presne deje v jeho srdci. Ako je to možné?

Bozkávanie v našom mozgu spúšťa chemickú reakciu, vrátane explózie hormónu oxytocínu, o ktorom hovoríme ako o hormóne lásky. Ako napovedá štúdia nemeckých vedcov z roku 2013, oxytocín je pre mužov veľmi dôležitý preto, aby s partnerkou nadviazali hlbšie spojenie a takisto zostali vo vzťahu monogamní. Akým spôsobom vás teda môže muž pobozkať a čo konkrétne to v jeho prípade znamená?

Bozk na pery

Ak vás muž pobozká na pery, znamená to, že si skutočne váži vašu lásku. Tento druh bozku, ktorý je znakom milujúceho vzťahu, od svojho partnera obvykle obdržíte na privítanie alebo pri lúčení. V prípade, že vás takto na verejnosti pobozká muž, s ktorým ešte nechodíte, čo to znamená? Tento muž to s vami myslí vážne a chce vaše vzájomné city posunúť ešte ďalej, teda do oficiálneho vzťahu.

Francúzsky bozk

Francúzsky bozk nie je iba pre násťročných a patrí aj do dlhodobejších vzťahov. Týmto spôsobom vám muž dáva najavo, že ho sexuálne priťahujete a je z vás tzv. na vetve. Francúzskym bozkom vám partner ďalej dokazuje, že je medzi vami stále obrovský plameň lásky.

Bozk na ruku

V prípade, že vás muž pobozká na chrbát ruky, neberte to príliš vážne. Tento druh bozku totiž predstavuje flirt. Muž, ktorý vás takto pobozká, a pritom s ním nechodíte, je nesmierne sebavedomý a rád sa predvádza, ale jeho city k vám spravidla nie sú skutočné.

Bozk na vnútornú stranu zápästia

Keď dostanete bozk od muža na vnútornú stranu zápästia, znamená to, že ste pre svoj náprotivok nesmierne sexy. Tento muž vie, ako funguje ženské telo a pokiaľ sa vám pri bozkávaní vnútorného zápästia pozerá ešte do očí, totálne vás týmto bozkom dostanete do kolien a bude vás mať tam, kde potrebuje.

Bozk na krk

Čo keď vás muž pobozká na krk? Berte to ako romantickú predohru aj skutočnosť, že k vám váš náprotivok chová skutočne romantické city. Bozkom na krk to však nekončí, po tomto druhu bozku obvykle nasleduje niečo viac.

Bozk na temeno hlavy

Keď vás muž pobozká na temeno hlavy, týmto spôsobom naznačuje, že sa o vás chce postarať a chrániť vás. Bozk na temeno hlavy je sladký, milý a ošetrujúci. Týmto druhom bozku muž dáva vedieť, že mu na vás záleží a že ste preňho všetkým.

Bozk na čelo

Čo chce muž povedať pomocou bozku na čelo? Miluje vás nielen kvôli tomu, ako vyzeráte, ale aj preto, kto ste. Bozk na čelo môže pôsobiť tak trochu otcovsky, pretože muž vám týmto štýlom dáva vedieť, že je tu pre vás a že vás chce chrániť.

Bozk na rameno

Hoci sa to nezdá, bozk na rameno je veľmi výnimočný. Vypovedá o tom, že vám muž úplne dôveruje a že vám odovzdal celé svoje srdce, telo a dušu. Týmto druhom bozku vám tiež hovorí, že si vás váži a že je rád, že sa o vás môže oprieť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.