Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo znamenajú fľaky na spodnom prádle?

reklama:
Čo znamenajú fľaky na spodnom prádle?

O tom, že odfarbená spodná bielizeň je pre väčšinu žien hanba, niet pochýb. Ale je naozaj za čo sa hanbiť? Fakty preukázali, že svetlé stopy na spodnom prádle sú úplne prirodzené a nemali by vyvolávať extrémne emócie. Bielená spodná bielizeň je rozhodne problém, s ktorým sa stretne každá žena. Kúpili sme si krásnu spodnú bielizeň a po pár použití sme si všimli fľaky v rozkroku.

Nevenujeme dostatočnú pozornosť hygiene? Alebo perieme málo? Nie je nič horšie ako toto – ide o prirodzený jav, ktorého by sa ženy nemali báť. Londýnske Vagina Museum sa nedávno rozhodlo zverejniť fotografiu, ktorá okamžite rozpútala búrlivú debatu. Nechýbajú ani komentáre žien.

„Ďakujem za vysvetlenie, hanbím sa, že mám spodnú bielizeň takú,“ „Kamarátka sa ma spýtala, či si bielim spodnú bielizeň.“

Zmenu farby spodnej bielizne vysvetlili jednoduchým vysvetlením.

"To je normálne! Pošva je kyslá, s hodnotou pH 3,8-4,5 , dostatočne kyslá na to, aby látku vybielila. Nejedná sa o krvné škvrny alebo vaginálny výtok, tento materiál bol vybielený pomocou dokonale zdravej vagíny."

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.