Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Deti a psy ako nerozluční priatelia: Najlepšie fotografie ako dôkaz

reklama:

Obaja chodia po štyroch a hovoria rečou, ktorej dospelí nerozumejú. Deti a ich najlepší chlpatí priatelia toho majú spoločné viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo a aj preto sa vedia spolu poriadne rozšantiť.

Samozrejme, nie je dobré nechávať psa a dieťa bez dozoru a ratolesti by sme mali už od mala v spoločnej domácnosti so zvieratkom učiť, ako sa k nemu správať. Dá sa tým predísť slzám a zbytočným incidentom, ktoré by mohli deti vystrašiť.

Ak však rodičia zvolia citlivý prístup, medzi psom a dieťaťom môže vzniknúť jedinečné puto priateľstva, ktoré pretrvá až do dospelosti. Dôkazom sú aj tieto úsmevné fotografie.

1. Hrejivé objatie

2. Chlapec v košíku naozaj zaspal

3. Malá bola chorá, dostala chlpatú terapiu plnú lásky

4. Príde zakaždým, keď bábätko plače, aby ho zachránil

5. Psovi sa nový kamoš páči, dcéra si nie je istá

6. Preobliekol sa za najlepšieho kamaráta

7. Už našli opatrovateľku

8. Dlhá cesta autom

9. Prišiel ho potešiť

10. Pre obidvoch je to obľúbené miesto

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj Bored Panda

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.