Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievča bolo šikanované pre nadváhu. Dnes svojou postavou modelky inšpiruje tisíce tínedžeriek

reklama:
Dievča bolo šikanované pre nadváhu. Dnes svojou postavou modelky inšpiruje tisíce tínedžeriek

Našla v sebe silu na radikálnu zmenu. Josephine Desgrand (17) z austrálskeho Queenslandu si prešla pre svoje kilá navyše hotovým peklom. Vzoprela sa sama sebe i okoliu a rozhodla sa za svoje zdravie zabojovať. Jej premena je dychberúca.

Ručička na váhe kolísala v čase Josephininho najväčšieho trápenia okolo neuveriteľných 130 kilogramov. Tínedžerka sa medzi rovesníkmi stala terčom posmechu či šikany, a sama dospela až do štádia, že sa nemohla na seba pozrieť v zrkadle. “Nenávidela som sa, to, ako som vyzerala. Nemala som žiadnych priateľov a nerada som chodila von na verejnosť,“ spomína Josie smutne.

Radikálna zmena

Mladá Austrálčanka si uvedomovala, že sebaľútosť jej nepomôže a mala by niečo urýchlene podniknúť. Hoci jej bolo od začiatku jasné, že to nebude jednoduchý boj, rozhodla sa, že strata hmotnosti jej za to stojí. Josephine sa na svojej ceste za vytúženou hmotnosťou musela popasovať s množstvom problémov a prekážok. Túžba o dosiahnutie cieľa, ktorý videla pred očami, bola však silnejšia.

Za prvých 12 mesiacov zhodila Josie približne 63 kilogramov a svoju vytúženú postavu dosiahla dva roky po tom, ako sa rozhodla pre celkovú zmenu životného štýlu. Vďaka svojmu novému telu sa mladé dievča pozerá na svet i na saba novou optikou. Našla stratenú sebaúctu a dnes je inšpiráciou pre ďalšie tínedžerky, ktoré sa pasujú s podobnými problémami.

A post shared by Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) on Jan 21, 2018 at 3:26pm PST

Foto: Instagram/nolongerfatjosie

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. novembra 2018Zdroj positiveoutlooksblog.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.