Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievča, ktorá porodila už v 11 rokoch

reklama:
Dievča, ktorá porodila už v 11 rokoch

Ako je možné, že dievča porodilo už vo svojich 11 rokoch? Táto mladučká britská dievčina porodila už v tridsiatom týždni. A čo viac, určite vás tiež prekvapí, že si tehotenstvo tejto mladej dievčiny nikto nevšimol. Je veľmi absurdné, že si zväčšujúceho bruška dievčaťa nevšimli ani jej rodičia a najbližší. Avšak na druhú stranu, koho by napadlo, že dievča môže byť už v 11. rokoch tehotné? Mnoho dievčat v tomto veku ešte len začína prechádzať procesom puberty. O to viac je prekvapujúce, že táto dievčina bola schopná otehotnieť a porodiť už v 11 rokoch. Čo sa stalo, že dievča otehotnela takto skoro?

Veľmi skorý začiatok tehotenstva

Lámete si hlavu rovnako ako jej najbližší s tým, ako sa takto mladej dievčine podarilo otehotnieť? To je otázka, na ktorú sa snažia nájsť odpoveď aj vyšetrovatelia, ktorí prípad dievčaťa riešia. 11 rokov je veľmi mladý vek na to, aby bolo telo schopné začať vyvíjať nový život a dievčaťu sa to podarilo. Väčšina dievčat v jej veku ešte len začína vstupovať do procesu puberty, keď ešte nie je možné otehotnieť. Avšak toto dievča zrejme vstúpilo do puberty o pár rokov skôr, a preto jej telo umožnilo z pohlavného styku utvoriť dieťa, ktoré porodila zdravé. Bol pohlavný styk dievčaťa chcený, alebo ju k tomu niekto donútil?

Ako k pohlavnému styku došlo

Vyšetrovatelia sa dievčaťa pýtali, či išlo o dobrovoľný styk, alebo ju k nemu niekto donútil. Odpovede sa od dievčaťa ale nedočkali. Vyšetrovatelia preto zatiaľ pracujú s oboma variantmi, z ktorých budú časom musieť jednu vylúčiť. Oveľa dôležitejšie však je, že dievča porodila síce o niečo skôr, ale dieťa je zdravé a bude v poriadku. Teraz potrebuje pokoj, čas, podporu rodiny a ďalšiu pomoc. Rozhodne nie je na mieste mladú mamičku stresovať mnohými otázkami a naliehaním. Novopečená mamička sa musí teraz vyrovnať so svojou novou rolou, bude potrebovať pomoc a podporu rodiny.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.