Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievča otehotnelo, aj keď bola panna

reklama:
Dievča otehotnelo, aj keď bola panna

28 ročná Nicole Mooreová povedala o tom, ako je možné, že otehotnela aj napriek tomu, že bola stále panna. Trpí totiž vzácnym stavom, kedy má takto postihnutá žena veľký problém vykonávať pohlavný styk.

Nicole bola absolútne šokovaná, keď pred časom zistila, že je tehotná. Bola totiž panna a nikdy nemala sex, počas ktorého by došlo k penetrácii. Vtedy ale ešte nevedela, že trpí vaginizmom, stavom, kedy dochádza k extrémnemu sťahovaniu pošvových stien. Keď začala chodiť so svojím vtedajším priateľom, nemohli mať spolu sex, pretože to bolo pre ňu jednoducho príliš bolestivé. Nechápala, kde je problém a bola z toho frustrovaná.

S priateľom ale našli iné spôsoby, ako sa vzájomne dá intímne uspokojiť. Jeden deň, keď bolo dvadsaťročné dievča v práci, začalo cítiť silné pálenie záhy a boleli ju prsia. Šéfka sa jej spýtala, či nie je náhodou tehotná. „Povedala som, že to nie je možné, pretože som ešte panna a nikdy som nemala pohlavný styk. Ona na to, že ak sa vyskytli telesné tekutiny partnera v blízkosti mojej vagíny, tak sa mohli dostať dovnútra a takto som mohla počať." Krátko nato bežala do lekárne kúpiť tehotenský test. Bol pozitívny.

Britka priznáva, že to bol pre ňu šok, nie príjemný. Nevedela si totiž predstaviť, ako porodí v súvislosti so svojimi zdravotnými problémami. Rovnako sa bála, že si jej priateľ bude myslieť, že ho podviedla. To sa však našťastie nestalo. Nicole priznáva, že celú situáciu bolo ťažké vysvetliť gynekologičke, ktorá vraj nechápala, že dokázala otehotnieť bez intímneho styku. Následné vyšetrenie ale konečne odhalili skutočnú príčinu jej problémov a lekárka všetko pochopila. Nicole začala chodiť na terapiu, ktorá jej pomohla k tomu, že už o mesiac neskôr prišla o panenstvo a potom aj porodila svoju dcéru prirodzenou cestou.

Hoci dvojica sa krátko nato rozišla, mladík je svojej priateľke aj naďalej veľkou oporou. „Stále trpím vaginizmom, ale teraz už aspoň viem, ako s tým môžem bojovať. Ešte stále si kvôli tomu nedokážem zaviesť tampón, ale som rada, že už konečne môžem mať normálny intímny život. Moja dcéra je to najlepšie, čo sa mi mohlo stať“.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.