Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievča pila nápoj, ktorý má rada väčšina z vás. Teraz má obrovské zdravotné problémy a má za sebou potrat

reklama:
Dievča pila nápoj, ktorý má rada väčšina z vás. Teraz má obrovské zdravotné problémy a má za sebou potrat

Dion Parratt je živým príkladom toho, čo obľúbené energetické nápoje robia s našim telom. Dievča, keď jej bolo iba 11 rokov, povedala, že je oveľa pevnejši ako jej priatelia, a začala preto zavádzať špeciálnu diétu. Jej rodičia úplne neodporovali jej činom a nereagovali, keď v určitom okamihu začala ich dcéra piť energetické nápoje, aby oklamala hladné telo. Nemohlo to skončiť dobre!

Až 7 rokov potom, čo sa stala závislou na energetických nápojoch, sa Dion rozhodla popísať, k čomu jej závislosť viedla. Nedávno oslávila 18. narodeniny a jej telo je už vyčerpané. Dievča má vážne srdcové problémy a musí nosiť špeciálny prenosný monitor EKG. Má nebezpečne nízky krvný tlak.

Bolo to jej telo, ktoré protestovalo, keď dievča prestalo piť energiu. Jej telo túžilo po dávke kofeínu, aby fungovalo normálne. Potom prišla ďalšia rana. Potratila dvojičky. Dievča opakuje, že hoci je mladá, chcela sa stať matkou. Podľa lekárov za potrat mohol nebezpečne nízky krvný tlak.

Je neustále unavená, má silné bolesti hlavy a musela bojovať s depresiou. Jej telo teda požadovalo dávku kofeínu. Teraz tínedžerka apeluje na ostatných ľudí v jej veku, aby boli opatrní. Zaujímavé je, že tiež žiada rodičov, aby skontrolovali svoje deti, čo jej rodičia neurobili. Pitie jednej plechovky raz za čas nikomu neublíži, ale vypiť päť energetických nápojov denne je úplne iné. A deti by sa im rozhodne mali vyhýbať!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.