Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievčatko bodovalo na súťaži s nápaditým účesom. Z vlasov jej vykúkala Malá morská víla

reklama:
Dievčatko bodovalo na súťaži s nápaditým účesom. Z vlasov jej vykúkala Malá morská víla

Originalite sa medze nekladú. Keď malá Atlantis Romero potrebovala nápaditú tému na školskú súťaž účesov, jej mama prišla s kreatívnou myšlienkou. Prišlo jej na um, že k výzdobe vláskov svojej dcéry využije rozprávkový motív.

Inšpiráciou šikovnej mamičke sa stala princezná Ariel z príbehu o malej morskej víle. Bábika s jej podobou zohrala aj hlavnú úlohu pri kreovaní účesu. Do vláskov dievčatka bola zakomponovaná tak, aby jej horná polovica tela vykúkala von a dolná časť bola ukrytá v zapletanom cope zafarbenom na zeleno.

Keď sa Atlantis predviedla pred porotou, rozhodcovia ostali úplne nadšení a udelili jej prvú cenu. Fotky jej účesu sa stali virálne a viacerí ľudia sa už pokúsili napodobniť je bláznivý styling.

Foto: Twitter/@aireuhl_

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. marca 2019Zdroj www.theepochtimes.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.