Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Do detskej nemocnice prišiel nový lekár a sestru veľmi prekvapil

reklama:
Do detskej nemocnice prišiel nový lekár a sestru veľmi prekvapil

Taký príbeh sa len tak nevidí. Niečo také zažije jeden z tisícky. Hovorí sa, že svet je malý, ale väčšina z nás si to plne neuvedomuje. Jedna zdravotná sestra z detskej nemocnice sa prvýkrát stretla s novým lekárom. Vilma Wongová z oddelenia predčasne narodených detí z Kalifornie si až po chvíľke uvedomila, o koho sa jedná. Išlo totiž o chlapca, o ktorého sa pred 28 rokmi starala, keď bol novorodenec.

Príjemný šok

54-ročná zdravotná sestra bola v šoku, keď si uvedomila, že sa novým doktorom s menom Brandon Seminator stal chlapec, o ktorého sa starala po jeho narodení. Narodil sa totiž ako nedonosené dieťa v necelých 26 týždňoch. Vilma pracuje na oddelení predčasne narodených detí v nemocnici v Kalifornii po dobu 32 rokov. Keď uvidela meno nového lekára, okamžite ho spoznala, ale chvíľku nevedela, odkiaľ ho pozná. Po chvíli jej však všetko došlo a nemohla uveriť svojim očiam.

"To meno mi bolo podozrivé, ako keby som sa starala o dieťa rovnakého mena. Tiež som sa ho spýtala, či jeho otec nie je náhodou policajt. Náhle nastalo veľké ticho. Potom sa opýtal, či som Vilma. Keď som povedala áno, odpovedal, že mu matka povedala, aby hľadal Vilmu na novorodeneckom oddelení. Vôbec si ale nemyslel, že ma tam nájde. Myslel si, že som už dávno odišla do dôchodku, "hovorí sestra.

Brandon jej dokonca ukázal fotku, na ktorej ho drží v náručí. Vilma bola prekvapená, ale keď prekonala prvý šok, jej srdce naplnilo neuveriteľné šťastie a radosť. Stretnutie bolo neuveriteľné nielen pre ňu, ale aj pre Brandona. "Nikdy som si nemyslel, že by sa to mohlo stať. Teraz sa o deti stará spoločne so sestrou, ktorá sa o neho tiež postarala, keď to najviac potreboval. Nie všetci pracovníci prenatálneho oddelenia majú možnosť vidieť svojho pacienta ako dospelého. Ide o nádherný príklad cyklu života.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.