Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dojímavý moment u lekára: Neznámy muž sa stal pre zúfalú mamičku hrdinom

reklama:
Dojímavý moment u lekára: Neznámy muž sa stal pre zúfalú mamičku hrdinom

Anjel s ľudskou tvárou. O tom, že dobré bytosti ešte nevymreli, svedčí prípad z čakárne u lekára v Alabame. Neznámy muž tu podal pomocnú ruku mamičke vo chvíli, keď to najviac potrebovala.

Keď Jade West prišla do čakárne aj so svojím malým synčekom, dostala do rúk formuláre na vyplnenie. So spiacim dieťaťom v náručí mala však značné problémy úlohu splniť. Jej boj s papiermi si všimol neznámy muž, ktorý neváhal a priskočil na pomoc.

Joe Hale je sám dedkom, a tak ponúkol mamičke v núdzi, že si zoberie chlapča na ruky, aby ju aspoň na chvíľu odľahčil. Prekvapená Jade s úsmevom súhlasila. Kým muž, ktorého videla prvýkrát v živote, kolísal jej syna ako vlastného vnúčika, žena mohla v pokoji vyplniť potrebné papiere.

Bez predsudkov

Svedkyňou scénky sa stala aj Natasha Wilson, ktorá sa o pekný zážitok podelila s celým svetom na sociálnych sieťach. Moment z čakárne je o to dojímavejší, že Joe, ako starší biely muž, ponúkol pomoc mladej mamičke tmavej farby pleti. V mnohých oblastiach Ameriky pritom ešte prevládajú predsudky.

“Moje srdce sa topilo! Rasizmus je stále v našej spoločnosti veľmi reálny, ale tento človek mi dáva nádej a sladkú spomienku, na ktorú nikdy nezabudnem! Ak ho poznáte, povedzte mu, aký úžasný človek to je!” odkázala na sociálnej sieti Natasha, ktorá celú situáciu zdokumentovala.

Foto: Facebook/Natasha Crittenden Wilson

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.foxnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.