Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dôležité upozornenie – oznámenie spoločnosti C&A

reklama:
Dôležité upozornenie – oznámenie spoločnosti C&A

Slovenská obchodná inšpekcia, v záujme dôslednej ochrany spotrebiteľov upozorňuje: Spoločnosť C&A Mode s.r.o., Ivanská cesta 16, Bratislava oznamuje, že sťahuje z predajní detské kožené topánky, vyrobené v Číne spoločnosťou Success Founder Ltd.Ide o nasledovné druhy:

Chlapčenské/dievčenské s koženou podrážkou, koža: 65 % ovčia nappa koža, 35 % kravská semišová koža. Itemnummer: 0288781

Chlapčenské/dievčenské s koženou podrážkou, koža 65 % ovčia nappa koža, 35 % kravská semišová koža. Itemnummer: 4187145

Oznámeným dôvodom stiahnutia týchto výrobkov bolo, že spoločnosť C&A zistila chemickými testami výskyt chrómu VI. Chróm je chemická látka, ktorá za špecifických okolností môže vyvolať alergické reakcie pri dlhotrvajúcom kontakte s pokožkou.

Spoločnosť C&A informovala o stiahnutí všetky predajne a vydala interný pokyn na stiahnutie uvedených detských topánok zo všetkých predajní.

Spotrebitelia, ktorí si predmetné topánky zakúpili ich môžu vrátiť do príslušných predajní s dokladom o kúpe alebo bez neho.

Zdroj: SOI, www.soi.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. februára 2011

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.