Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dovoľuje manželovi podvádzať. Robí to, aby zachránila ich manželstvo

reklama:
Dovoľuje manželovi podvádzať. Robí to, aby zachránila ich manželstvo

Monica (37) otvorene priznáva, že manželovi dovoľuje podvádzať. Akokoľvek to môže znieť zvrátene, žena to robí z obavy o svoje manželstvo. Kvôli tomu, že tridsaťsedemročná žena trpí nízkym libidom, prehovorila manžela, aby začal spať s inými ženami. Pre 37-ročnú Švédku žijúcu v Spojených štátoch bola práca v nočnom klube začiatkom manželských problémov. Ale nie kvôli manželovej žiarlivosti.

Monika pracovala ako tanečnica. Muži ju hltali a ona sa musela usmievať a byť milá. To spôsobilo, že 37-ročná žena chodila domov z práce v depresii. Stratila aj chuť na sex. Nechcela, aby sa jej manžel dotýkal. Ukázalo sa, že jej práca bola pre jej vzťah veľkou výzvou. Styk s manželom mala iba raz za mesiac. Postupom času bol 40-ročný John stále viac znepokojený. Žena teda navrhla prekvapivý spôsob, ako tento problém vyriešiť.

Na začiatku sa dvojica rozhodla spestriť si erotický život a skúsiť milostný trojuholník. Ale postupom času sa veci zmenili. Monica dovolila svojmu manželovi mať sex s inými ženami. Hoci príbeh tridsaťsedemročnej ženy a jej manžela znie ako začiatok konca vzťahu, Monica hovorí, že dovoliť manželovi podvádzať jej vzťah posilnilo.

Okrem toho sa tiež domnieva, že jej manžel jej nikdy nedal dôvody na to, aby mu verila, že je neverný. Svojmu mužovi stopercentne verím a verím, že zapojením ďalších ľudí do nášho sexuálneho života sa to zlepšilo. Nakoniec je naše manželstvo vďaka tomu pevnejšie. Teraz má Jonh sex iba s inými ženami. Nikdy mi nedal dôvod ho podozrievať z nevery. Píše si s týmito ženami a hovorí s nimi, ale nie je to žiadne tajomstvo. Vždy som o všetkom informovaná.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.