Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dramatické video zo záchrany novorodenca: Dievčatko vyťahovali z kanála 3 hodiny

reklama:
Dramatické video zo záchrany novorodenca: Dievčatko vyťahovali z kanála 3 hodiny

Zázrak v priamom prenose! V juhoafrickom meste Durban mali záchranári plné ruky práce po tom, ako im bolo nahlásené, že z odtokového potrubia sa ozýva detský plač.

Na desivé okolnosti upozornil okoloidúci, ktorý započul žalostivý krik bábätka z hĺbky betónového odtokového kanála. Hneď ako bol prípad nahlásený na tiesňovú linku, začala sa záchranná akcia.

A post shared by BBC News (@bbcnews) on Feb 12, 2019 at 4:04am PST

Novorodeniatku prišli okamžite na pomoc záchranné zložky, špecialisti vykopali priestor okolo potrubia. Napokon, po 3 hodinách urputných snáh, sa im podarilo dieťa vytiahnúť. Dievčatko sa zotavuje v nemocnici, zatiaľ čo polícia vyšetruje, ako sa do kanalizácie vlastne dostalo.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.instagram.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.