Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Extravagantná návrhárka nemá o kšefty núdzu. Vo svojich 97 rokoch podpísala zaujímavú spoluprácu

reklama:
Extravagantná návrhárka nemá o kšefty núdzu. Vo svojich 97 rokoch podpísala zaujímavú spoluprácu

Človek nie je nikdy dosť starý na to, aby začal nové dobrodružstvo! Dokazuje to 97-ročná Iris Apfel z Ameriky, ktorá ostáva aj napriek svojmu úctyhodnému veku “cool”. Štýlová babička je vo svete módy považovaná za ikonu a zdá sa, že svoju kariéru nemieni len tak zavesiť na klinec.

Iris sa pohybuje v módnej brandži už desaťročia. Ako špičková textilná a interiérová návrhárka sa podieľala na mnohých veľkých projektoch, spolupracovala s poprednými svetovými dizajnérmi a na Instagrame ju sledujú státisíce fanúšikov. Verejnosti je dobre známa vďaka svojim extravagantným pestrofarebným kúskom.

Napriek tomu, že neprehliadnuteľná Američanka by si už dávno mohla užívať zaslúžený dôchodok, všetko nasvedčuje tomu, že o robotu nemá núdzu. S organizáciou práce by jej po novom mali pomôcť na slovo vzatí odborníci. Najnovšie totiž Iris podpísala spoluprácu s IMG, jednou z najväčších modelingových agentúr.

Spoločnosť, medzi ktorej klientov patria aj Gigi Hadid, Gisele Bundchen či Karlie Kloss, tak získala oprávnenie Iris celosvetovo zastupovať. “Som nadšená. Nikdy som nemala poriadneho agenta,” povedala textilná dizajnérka, ktorá si svoje kšefty vždy riadila sama, a teda takýto kontrakt je pre ňu novinkou.

Dohodu o spolupráci si pochvaľuje aj druhá strana. “Iris je ikona s nesmiernym talentom. Vyžaruje tvorivosť a inšpiráciu,” uviedol spokojný prezident IMG Models a IMG Fashion Properties Ivan Bart.

Foto: Instagram, unilad.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. marca 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.