Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Extrémne páry: Výber tých najbizarnejších vzťahov o akých ste kedy počuli

reklama:
Extrémne páry: Výber tých najbizarnejších vzťahov o akých ste kedy počuli

Láska môže mať tie najrôznejšie podoby. Dokazuje to šou “Extreme love” zahraničnej televízie WEtv, ktorá dokumentuje a prezentuje milostný život párov, o akých sa vám ani nesnívalo. Program dokazuje, že obrovský vekový rozdiel, bizarné túžby, ani citový vzťah k veci nie sú žiadnou prekážkou.

Pre každého sa na tomto svete nájde spriaznená bytosť. Aj tak by sa dalo nazvať odhalenie divokej televíznej šou, ktorá mapuje tie najneobvyklejšie vzťahy z celého sveta. Medzi účastníkov najnovšej série patrí napríklad aj pár, medzi ktorým je 60-ročný rozdiel, upíri, či muž romanticky zamilovaný do vlastného auta.

Keď vek nehrá rolu

Párik, aký len tak nenájdete! Iba 31-ročný Kyle tvorí dvojicu s o 60 rokov staršou dámou, Marg. Hoci s 91-ročnou partnerkou pôsobia skôr ako vnuk s babičkou, za svoju lásku sa rozhodne nehanbia.

Aby toho nebolo málo, podľa dailymail.co.uk je mladík v úzkom vzťahu aj s ďalšou zrelou dámou, 68-ročnou Annie. „Som prepojený so staršími ženami,“ vysvetľuje Kyle.

Láska ide cez žalúdok

Sid z Texasu udržiava vzťah s priateľkou Monicou prostredníctvom jedla. Svoju viac ako 300 kilogramovú partnerku s láskou kŕmi, aby jej pomohol jej hmotnosť ešte navýšiť.

Monica prijíma denne 6 000 až 8 000 kalórií s cieľom byť vyhlásená za najťažšiu ženu sveta. “Keď vidím, ako rastie, cítim sa byť hrdý,” hovorí Sid.

Hra na dieťa

Ďalší z párov miluje spoločnú hru na dieťa, ktoré vo vzťahu predstavuje dospelá žena. Nosí plienku, saje dudlík, jej partner ju kŕmi z fľaštičky a mazná sa s ňou ako s bábätkom. Dvojica tvrdí, že takáto hra robí ich vzťah silnejším.

Milostný život s autom

Účastníkom programu sa stal aj muž, ktorý prechováva nezvyčajne hlboké city k svojmu autu. So svojim bielym Volkswagen Beetle menom Vanilla má mať podľa dailymail.co.uk dokonca sexuálny vzťah.

Fyzické rozdiely nie sú dôležité

V šou dostali priestor aj partneri, medzi ktorými sú extrémne fyzické odlišnosti. Dokazujú, že výška, hmotnosť, či iné odchýlky nie sú v láske žiadnou prekážkou.

Foto: WEtv, dailymail.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.